ST43 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 W spryskiwaczach jest jakieś ogrzewanie elektryczne, które mi właśnie wysiadło czy co ? Od 3 dni zamarza, w garażu odmarza. Wymieniłem płyn na: 50% zimowy, 50% denaturat... i z rana znów zamarzły. Nigdy nie miałem takich historiii, a mrozy bywały większe.
karol24 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 A masz podgrzewane te spryski? od początku w A4 B5 były grzane? sprawdż czy ida do nich jakieś kable wogóle
Fido Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 50% denaturat... Denaturat ? Nie śmierdzi za bardzo ??? Ja tam leje zwykły zimowy i nie narzekam.
BIZZARE Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Skąd pewność, że zamarzły ? Może masz jakąś nieszczelność, bądź pompka nie pracuje.
.Pablo. Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zacznij od sprawdzenia czy jak zamarzna to pompa pracuje słychać ja czy nie ? Zmien płyn na jakiś lepszy np sonaxa i sprawdź.
Rekomendowane odpowiedzi