Gość xadamx Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zamontowałem miesiąc temu gaz sekwencje z sterownikiem zenit.Autko spalało około litr więcej niż paliwka.Teraz spalanie gazu wskoczyło o 4 litry więcej.Silnik drga na paliwie,na gazie równiutko pracuje,ale momentami przerywa w czasie jazdy jak i na paliwie tak i na gazie. Podpiąłem vag-a i mam błąd 00561 Mixture Adaptation 12-00-Adaptation Limit (Mul) Exceeded Co to oznacza?
Darev Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 "Problem z dostosowaniem mieszanki" Używałeś opcji "szukaj" tego jest dużo na forum... http://www.a4-klub.pl/smf/b5_adr_18_blad_mieszanki_00561-t8628.15.html
lukaszr Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Jeżeli masz możliwości(VAG-a) to sczytaj bloki pomiarowe 000; 002; 008. I podeślij mi na PW może będę mógł Ci coś podpowiedzieć. Warto takie problemy rozpatrywać na forum, a nie na PW - może ktoś inny kiedyś skorzysta z Twojej porady i doświadczenia
Gość xadamx Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Ok,ale zrobić logi na postoju czy dynamiczne?
Rekomendowane odpowiedzi