pacio Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Witam, Kupiłem niedawno A4 1998r. i mam problem z wycieraczkami. Z tego co mi wiadomo po naciśnięciu manetki w dół wycieraczki powinny tylko raz przetrzeć szybę a u mnie chodzą z 10 sekund na najwyższej prędkości. I druga sprawa : im wyżej podnoszę manetkę tym wycieraczki wolniej chodzą. Powinno być chyba odwrotnie? Czasowych nie mam w ogóle , po podniesieniu manetki raz w górę wycieraczki chodzą na najwyższej prędkości. Spryskiwacze też nie działają.. Może ktoś pomoże rozwiązać mi ten problem.
bediks Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Przekaźnik od wycieraczek do sprawdzenia to raz , a dwa sama manetka jeśli nie przekaźnik
lapek85 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 przekaźnik jak dobrze pamiętam ma numer 377.
bediks Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Tak ale chyba od czasowej a bez ma inny a może i nie
pacio Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2014 Dzięki chłopaki dzisiaj to sprawdze..
Rekomendowane odpowiedzi