klakier764 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 WItam Wszystkich nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie nigdzie albo zle szukałem Może tu mi ktos pomoże A więc Koledzy Mam w swojim Audi A4 chyba tak sie to nazywa RNS Radio z jednym Pokrętłem to duże Wszytko Było Ok do tego dnia Aż Po zapaleniu Auta Radio prosi O Pin oczywiście po Niemiecku Po czym jakies 2 minuty wszytko wraca do normy co jest grane jest to trochę wkurzające
Tom A4 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 problem z canem wymontuj radio i sprawdź czy kostki się nie wysuneły. Diagnostyka była robiona?
klakier764 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2014 no Jeszcze nie Po za tym ze odłączyłem akumulator na próbę i nie pomogło Juro spróbuję wyjąc i ponownie pozakładać kostki
junior555 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Na pewno masz problem z sygnałem po can, też to przerabiałem ,po czyszczeniu wtyczek kontaktem problem nie powrócił.
klakier764 Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Opublikowano 4 Lutego 2014 A nie ma to winna bateria Akumulator ze jest już słaby świadczy to ze często odpalam juz na kable
Tom A4 Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Jeśli masz słaby akumulator to sam odpowedziałeś sobie na swoje pytanie. Spadek napięcia i rns-e się resetuje i temu czesto pyta o pin jak wraca wszystk do normy toprzywraca komunikacje z zegarami i ecu i samoczynnie przypisuje sobie pin
klakier764 Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Opublikowano 4 Lutego 2014 Wymieniony akumulator I dalej To samo tzn..Radio sie załancza najpierw cos gada po niemiecku i po chwili włącza sie muzyka np..radio czyli nie wina radia
klakier764 Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Opublikowano 4 Lutego 2014 Mam Nagranie głosowe Ale jak go przesłać??? ---------- Post dopisany at 16:57 ---------- Poprzedni post napisany at 16:45 ---------- Kolego Może podasz mi adres imejl Podeśle ci to na skrzynkę Bendzie najprościej
Rekomendowane odpowiedzi