Kamil8 Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Witam. Ostatnio dolewając płynu do spryskiwaczy zaczął mi gdzieś uciekac, ale nie wiem w którym miejscu i muszę wymontować zbiorniczek. Tutaj moje pytanie, czy dużo zabawy jest z tym? trzeba kombinować z nadkolem czy da się w miare łatwo podejść i wyciągnąć? dodam że mam xenon. Będę wdzięczny za jakieś porady
wrclaguna Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Tutaj masz pare fotek i opisów ===> http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-montaz-ukladu-mycia-spryskiwaczy-lamp-158053/index13.html#post1867013
jakubekk Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Prawdopodobnie ucieka Ci przez spryska lampy. To samo przerabiałem
kamilosek181 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 kolego to nie jesteś w stanie zlokalizować gdzie mniej więcej ucieka ten płyn bo zbiorniczek masz w nadkolu a jeżeli cieknie w okolicach zderzaka to zacznij od demontażu zderzaka bo najprawdopodobniej ucieka gdzieś w okolicach spryskiwaczy (przynajmniej u mnie tak było)
Rekomendowane odpowiedzi