Kamyk Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Opublikowano 19 Marca 2014 Ja polecam Samsunga Core no przyznam ze fajowy
Danny Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Ja sam obecnie poluje nad motorola moto x albo moto g mam do tej pory starą motorole razr z której byłem mega zadowolony. A motorole moto powstały przy współpracy z googole. Kosztuja od 550zł w góre zalezy jaka wersja. Wyniki tych telefonów sa dosc dobre
P01 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Samsung S3 mini jest znakomitym telefonem, a jesli ktos narzeka na baterie to znaczy ze albo wczesniej mial nokie e 52:wink: albo nie umie go ustawic i dostosowac do wlasnych potrzeb,telefon szybki,wygodny i w normalnej cenie i zawsze to samsung-prekursor:wink:
Gibons Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Możecie coś polecić do 400zł ? ekran dotykowy najlepiej 3-3,5cala. Moje wymagania to BT Wifi i pojemna długo trzymająca bateria powiedzmy 4-6dni nie interesują mnie żadne androidy symbiany etc. Obecnie mam LG K900 Arena i jestem bardzo zadowolony, ale zaczyna się psuć (wieszać się) i bateria już słaba. Myślałem o Nokii N8 teraz. Wy co polecacie ? teraz tyle tych telefonów że szał chu**
talib1990 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 pomyśl nad czymś na Windows Phone .. Moja Martyna ma Lumie 625 i bateria trzyma spokojnie 4-5 dni. Musiałbyś wybrać inny model bo 625 ma 4,7 cala .. przez rok zero zwiechy
elmo814 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 [h=1]Alcatel OneTouch Pop C7 co o nim mozecie powiedziec?[/h]
Rekomendowane odpowiedzi