Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik - Tomaszów Mazowiecki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no jeśli chcecie to dzisiaj też można się zgadać (tym razem Tomaszów :) )

chyba, że byłoby nas dzisiaj mało to możemy na jutro przełożyć.

Opublikowano

To kto chetny na dzisiaj? A jak bedzie nas mało to na jutro.

To dzisiaj pauza

Opublikowano

i jak tam dzisiaj ?

Opublikowano

no dzisiaj widzę ciężko.

To jak jesteście chętni na jutrzejszy wyjazd? Seba auto zrobione?

Opublikowano

Ja jutro raczej ne dam rady , a dziś kiepsko się czuję , a wy jak ?

Opublikowano

Ja jutro raczej ne dam rady , a dziś kiepsko się czuję , a wy jak ?

no to kielicha albo dwa strzel i się wygrzej porządnie :D

no my z Rafałem raczej jedziemy zobaczyć w ogóle co to jest:D

Opublikowano

Auto nie zrobione. Nawet jeszcze nie ruszone.

Ja jutro będę w Łodzi wczesniej więc jak będe miał jeszcze siły to się tam jakoś pojawię.

Czyli dzisiaj pass

Opublikowano

Auto nie zrobione. Nawet jeszcze nie ruszone.

Ja jutro będę w Łodzi wczesniej więc jak będe miał jeszcze siły to się tam jakoś pojawię.

Czyli dzisiaj pass

No to pas , a co do jutra to sie zobaczy jeszcze

Opublikowano

ja tez nie dam rady :/ dzisiaj nocka a jutro autko idzie na warsztat moze od razu kupie jakies lepsze lampki z przodu :P

Opublikowano

ja tez nie dam rady :/ dzisiaj nocka a jutro autko idzie na warsztat moze od razu kupie jakies lepsze lampki z przodu :P

Jeśli szukasz lamp dzielonych to najlepszym rozwiązaniem będą takie ciemne lampy http://allegro.pl/lampy-reflektory-audi-a4-94-98-soczewki-black-depo-i4947580599.html lub jasne http://allegro.pl/nowe-lampy-audi-a4-s4-b5-95-depo-komplet-soczewka-i4902253538.html jeśli zespolone po lifcie to tylko oryginalne Valeo , można już za nie duże pieniądze takie wyrwać , nie zakładaj żadnych wynalazków typu ringi i inne takie bo później będziesz żałował , wiem co mówię . I unikaj lamp firmy Sonar bo to straszna kicha . Jak zamierzasz zmieniać zderzak na polifta to szukaj poliftowych lamp Valeo

Kuba o której to sie jutro zaczyna i o której wy jedziecie ??

Opublikowano

ogólnie impreza w Łodzi zaczyna się o 22.

W Piotrkowie zbiórka jest pod marketem Lidl już o 20 i mają zamiar wyjechać koło 21 z Piotrkowa.

Opublikowano

No właśnie chcialbym dzielone zalozyc bo szkoda blachy :-/ nie wiem jak zrobic ze zderzakiem najlepiej by byby bylo dorwac kratki zeby byly pod te ksenony

Opublikowano

No i jak ktos wybiera sie na Łodz?

Opublikowano

No właśnie chcialbym dzielone zalozyc bo szkoda blachy :-/ nie wiem jak zrobic ze zderzakiem najlepiej by byby bylo dorwac kratki zeby byly pod te ksenony

Jeśli dzielone to najlepiej szukaj takich jakie Ci pokazałem , albo Ori Hella dzielone od S4 ale te są prawie nie osiągalne , czasami coś sie trafi . Jakie kratki pod Xenony ? Czy chodziło ci o halogeny ??

I jak byliście ??

Opublikowano

chodzilo mi o halogeny :facepalm: ale fail :naughty: wlasnie fajne sa te czarne co pokazales chyba bedzie pasowac ale tez musze w takim razie pomyslec o tylnych bo dziwnie bedzie z jednej strony czarne a z drugiej czerwone :grin: najwazniejsze zrobione odma wymieniona powinna przestac krwawic :P niestety nie bylem

Opublikowano

chodzilo mi o halogeny :facepalm: ale fail :naughty: wlasnie fajne sa te czarne co pokazales chyba bedzie pasowac ale tez musze w takim razie pomyslec o tylnych bo dziwnie bedzie z jednej strony czarne a z drugiej czerwone :grin: najwazniejsze zrobione odma wymieniona powinna przestac krwawic :P niestety nie bylem

Tylne zostaw w oryginale , trzeba by zobaczyć jak srebrne auto będzie wyglądało z czarnymi lampami . Podjedź w piątek na spota to sie pogada , w xenon nie idziesz ?

Opublikowano

ok podjade :) wlasnie nie wiem chyba potrzebuje porady tylko ze jak na cos sie zdecyduje bo wlasnie zamierzam je kupic w tym tygodniu to musze w to isc bo fundusze dosyc skromne niestety :(

Opublikowano

ok podjade :) wlasnie nie wiem chyba potrzebuje porady tylko ze jak na cos sie zdecyduje bo wlasnie zamierzam je kupic w tym tygodniu to musze w to isc bo fundusze dosyc skromne niestety :(

W te lampy co Ci pokazałem spokojnie można wsadzić hidy za nie duże pieniądze i masz ala xenon , ja mam tak u siebie

Edytowane przez Mario82A4

Opublikowano

No to fajnie :-) postaram sie zeby na piatek wpadły

Opublikowano

Jeśli dzielone to najlepiej szukaj takich jakie Ci pokazałem , albo Ori Hella dzielone od S4 ale te są prawie nie osiągalne , czasami coś sie trafi . Jakie kratki pod Xenony ? Czy chodziło ci o halogeny ??

I jak byliście ??

no byliśmy na tym spocie:)

ogólnie lipa bo policji było dużo i nie mogli poupalać:D