Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik - Tomaszów Mazowiecki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kochani,

ja niestety ostatnio za bardzo nie mam czasu, żeby zająć się organizacją spocików tomaszowskich, ale jeśli znaleźliby się chętni to proszę o wiadomość na PW, podwieszę wtedy temat w pierwszym poście, a może jeśli i termin okaże się sprzyjający to i sama bym przyjechała.

Pozdrawiam

Kaśka

Opublikowano

Ok

Nie ma sprawy proszę o jakiś kontakt jak będzie więcej chętnych :good:

Pozdrawiam i do zobaczenia .

Opublikowano

Jestem z wami!w końcu coś się będzie działo w tym mieście!...czekam na wiadomosci o terminie,a jeśli będę mógł jakos pomóc to jestem...

Opublikowano

brawo Kaśka :good:

ktoś wreście pomyślal, pochodze z tego regionu, może kiedys też mi sie uda wpaśc na spocik

Opublikowano
  • Autor

A może wy zaproponujecie jakiś dogodny termin i dogadamy się? Tylko tak jak już wspominałam dla mnie musi to być weekend, bo w tygodniu jestem w Warszawie.

Ostatni weekend sierpnia odpada, bo jest letni zlot klubu i będziemy nad morzem, ale kolejny jak najbardziej mi pasuje. Co wy na to? Nawet dwa czy trzy auta to już mini spocik od czegoś trzeba zacząć :)

Arson serdecznie zapraszam jesli tylko masz ochotę nas odwiedzić. :)

Opublikowano

Arson serdecznie zapraszam jesli tylko masz ochotę nas odwiedzić. :)

Dziekuje za zaproszenie jeśli tylko będę w któryś weekend u rodziców to sie pojawię, będę śledził posta

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

rowniez jestem za czekam na jakies wiadomosci od waskiedy i gdzie pozdrawiam

Opublikowano
:a4fan: siemanko jak widac tez jestem z TM jak by coś było w tomaszowie to z chęcią sie pojawie, furki jeszcze nie kupilem ale pewnie coś znajde do tego czasu :cool1:
Opublikowano

również jestem za najlepiej w jakiś weekend :good: bo na tyg.nmie tu nie ma :confused4:

Opublikowano
  • Autor

No to widzę, że ekipa nam się rozrasta. Zaproponujcie któryś weekend i zobaczymy ile osób będzie się mogło pojawić na spociku w danym terminie, ja się dostosuje, bo bardzo chcę poznać ekipę tomaszowską. :)

Tomaszów nie jest duży, zawsze będzie można na jakieś piwko później wyskoczyć :gwizdanie: oczywiście bez autek.

Opublikowano

Halo,halo :>...to jak ludziska robimy z tym spocikiem?może ta sobota? :mysli:...trzeba zacząć coś robić w tym kierunku :good:.............pozdrowiam :a4fan:

Opublikowano
:a4fan: w tą sobote jak dla mnie to troszke wczas bo nie zdaże furki kupić :kox:[br]Dopisany: 05 Wrzesień 2008, 00:16_________________________________________________ :a4fan: no i co z tym spotkaniem bedzie coś sie działo :confused4:
Opublikowano
  • Autor

Niestety dla mnie ten weekend jest nieosiągalny. Mam jednak propozycję, ustalmy sobie spotkanie na sobotę 20 września na Placu Kościuszki o 20tej? Wtedy ta informacja dotrze do wszystkich zainteresowanych, ponieważ będą mogli odczytać tą informację i będą mogli się pojawić. Czy wszystkim pasuje ten termin?

Opublikowano
:a4fan: miałem przyjechać ale nie dwudziestego bo kuzynostwo zaprosiło mnie na osiemnache, o i miałem przyjechać asterką z klubu ATT bo jeszcze audi nie kupilem, czy by wam to nie przeszkadzało wrazie czego. :quattro:
Opublikowano

Ja też nie mogę 20-go bo śmigam postrzelać troszkę :dance:.Może jakoś pod koniec misiąca?Oj mam wiele pytań do Was...głód wiedzy na temat niuni jest ogromny :>pozdrowieniiiiiiiiiiiiiii :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

To następny weekend możliwy jest 27 września. Czy ten termin pasuje?

Opublikowano

mi tam pasuje ale swoim autkiem jeszcze nie bede bo niemam (jeszcze!!!) :confused4:

Opublikowano

Witam

Ok może byc w sobote tylko gdzie i o ktorej

pozdrawiam

Opublikowano

Wogóle coś bedzie w tą sobote??? :)[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2008, 23:07_________________________________________________No i był kto bo widziałem jakąś A4 może ktoś z was??

Opublikowano
  • Autor

Ja się niestety rozchorowałam i nie dotarłam, ale obiecuję, że jeśli macie czas 4 października to się pojawię i zrobimy spocik. :)