Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik - Tomaszów Mazowiecki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może jak ktoś będzie :wink4: to i ja wpadne z buta :decayed:

Opublikowano

Ja byłem i co tylko koleś był i ja :kox:

Opublikowano

właśnie co z wami ludzie :kox:

Opublikowano
  • Autor

Nie ustaliliśmy w końcu godziny, więc niestety się nie pojawiłam, ale fajnie, że dwie osoby się zorganizowały, jeśli wam się podobało to może w przyszły weekend więcej osób się pojawi i na pewno będę też ja? :)

Opublikowano

Podobało? ehhh postalismy walneliśmy piwko i w droge :evil:

Opublikowano

witam jestem z piotrkowa i chętnie bym przyjechał na zlocik. prosze o powiadowienie. pozdrawiam [br]Dopisany: 14 Październik 2008, 19:17_________________________________________________witam jestem z piotrkowa i chętnie przyjade do tomaszowa. prosze o powiadomienie.pozdrawiam

Opublikowano

Ja jestem z Opoczna wiec tez z checia zajrze :) dajcie tylko znac kiedy , pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

to moze w piotrkowie cos zorganizujemy? :>

To załóż osobny temat i znajdź ludzi z Piotrkowa, a może co jakiś czas spotka się Piotrków z Tomaszowem gdzieś po środku :)

Chłopaki to jak z tym sobotnim spotem, są jacyś chętni, żeby znowu się nie okazało, że tylko dwie osoby się pojawią??

Opublikowano

I co wkońcu będzie coś dziś czy nie ?

Opublikowano

No to co tam :) ??

Opublikowano

I następna sobota mineła bez żadnego spotu ;/ heee

Opublikowano
  • Autor

I następna sobota mineła bez żadnego spotu ;/ heee

Dokładnie :(

Słuchajcie ja mam dostęp do neta tylko w tygodniu, więc potrzebuję znać odpowiedź na pytanie czy w ogóle macie ochotę się spotkać, bo nie ma sensu żebym stała sama na placu Kościuszki w weekend jak nikt się nie zjawi. Moja propozycja jest taka, żebyście się określili do przyszłego piątku czy robimy spocik? Dla mnie nastęony realny termin to 1 listopada, tym bardziej, że większość z nas na pewno będzie w Tomaszowie ze względu na "okazję". Niestety 25 nie dam rady się zjawić. No więc jak chłopaki rozkręcamy spoty w Tomaszowie?

Opublikowano

Najwyższy czas coś rozkręcić :yeee::dance:[br]Dopisany: 20 Październik 2008, 00:33_________________________________________________No i kto chętny zróbta liste kto by był :bla:

Opublikowano
  • Autor

Halo!!! Czy ktoś zamierza się pojawić w TM na 1 listopada i wziąć udział w spocie?

Opublikowano

mysle ze pierwszego listopada bedzie lipnie, kazdy bedzie gdzies na grobach to nie dzien na takie spciki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jestem z piotrkowa i tez bym wziol udzial w jakims malym spociku (otwarty na wszystkie propozycje) jak cos to mozecie napisac na gg jestem wieczorkami dostepny

Opublikowano
  • Autor

Coś nam ten spocik w Tomaszowie nie chce wyjść :( W takim razie ja informuję, że będę na Placu Kościuszki od strony sądu 22 listopada o godzinie 16tej. Jak ktoś chętny zapraszam serdecznie, jeśli nie najwyżej postoję 15 minut i pojadę do domu. :)

Opublikowano

witam :hi: ja tez się postaram przyjechać 22 tylko mi lepiej pasowałaby godz 17? pogadam jeszcze z kumplem bo on też jest chętny na spocik . pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

witam :hi: ja tez się postaram przyjechać 22 tylko mi lepiej pasowałaby godz 17? pogadam jeszcze z kumplem bo on też jest chętny na spocik . pozdrawiam

17ta nawet jeszcze lepiej :) To już jest nas dwoje :)