Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik - Tomaszów Mazowiecki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie ,wlasnie...moze by w koncu skleic jakis fajny spot w ETM.. :good: jestem chetny :hi:

a moze by tak rozeslac to kolegow z okolicy jakies zaproszonko na PW..na jakis fajny termin :a4fan:

[br]Dopisany: 15 Listopad 2008, 10:59_________________________________________________SPOCIK TOMASZOW MAZOWIECKI

Opublikowano

ja też z opoczna chetnie dojade :)

Opublikowano

...widze ze w Piotrkowie czy Tomaszowie ciezko jest sie zebrac.. :bicz2: [br]Dopisany: 15 Listopad 2008, 11:40_________________________________________________SPOCIK TOMASZOW MAZOWIECKI

Opublikowano

...widze ze w Piotrkowie czy Tomaszowie ciezko jest sie zebrac.. :bicz2: [br]Dopisany: 15 Listopad 2008, 11:40_________________________________________________SPOCIK TOMASZOW MAZOWIECKI

.... to zróbmy w opocznie :decayed:

Opublikowano
:decayed: w opocznie to lepiej sie poscigac na alejach Biernadzkiego.. :polew:
Opublikowano

... no za mało nas tu jest, ale można by pomyslec o jakims spociku

Opublikowano
  • Autor

... no za mało nas tu jest, ale można by pomyslec o jakims spociku

Powiem, Wam, że Warszawa kiedyś tez zaczynała od kilku aut a teraz spoty są po kilkadziesiąt aut nawet, więc nie załamujmy się, że jest nas mało, tylko zbierajmy silną ekipę i się spotkajmy :)

Opublikowano

No tak..wiec do dziela :a4fan: Jak Ty Kaśka nie pociagniesz tego tematu to sami chyba nie damy rady :decayed: Mianuje Cie Przewodniczaca spotow Tomaszow mazowiecki :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

No tak..wiec do dziela :a4fan: Jak Ty Kaśka nie pociagniesz tego tematu to sami chyba nie damy rady :decayed: Mianuje Cie Przewodniczaca spotow Tomaszow mazowiecki :notworthy:

Dzięki wielkie za zaufanie. :) To jak ze spotem w tą sobotę? Będzie ktoś jeszcze o 17tej?

Opublikowano

Teraz musze wybrac..wesele albo Spot :wallbash: zreszta najwyzej podjade na spocik w przerwie na flaki :decayed: oczywiscie pod krawatem :hi:

Opublikowano

..ja mógłbym być :)

Opublikowano

ja tez będę i mój kumpel który nie jest jeszcze zapisany na forum też może podjedzie.

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

ja tez będę i mój kumpel który nie jest jeszcze zapisany na forum też może podjedzie.

Pozdrawiam

Super! :D Im nas będzie więcej tym lepiej.

Opublikowano

to ile osob jest chetnych na chwile obecna? 4? :>

Opublikowano
  • Autor

to ile osob jest chetnych na chwile obecna? 4? :>

Zawsze fajnie się poznać, niezależnie od ilości osób. :>

Opublikowano

:) no i co ludzie znów klapa :thumbdown:

ja tylko powiem o jednej żeczy spoty polegaja na tym żeby spotkać sie w danym miejscu a nie jerzdzić po całym placu kościuszki i patrzec czy ktos jest a jak widziałem to kilka audicek jerzdziło ale żadna sie nie zatrzymała my tam z Ziomalem byliśmy :(

Kasiu dlaczego nie widzaiałem zadnej dziewczyny w audi czyżby cie nie było??

Opublikowano

ja się troszkę spóźniłem :wallbash: byłem dwadzieścia po 17stej ale już nikogo nie było :kwasny:

Opublikowano

ja byłem 17:15 coś koło tego i czekałem troche ale terz niebyło nikogo tylko wszyscy jerzdzili w kółko :wallbash:

Opublikowano

Początki są trudne, może się uda następnym razem, ja chętnie bym zaparkował na Placu Kościuszki w ten weekend 29-30 bo będę jechał na andrzejki, będę śledził wątek. Powodzenia

Opublikowano
  • Autor

ja się troszkę spóźniłem :wallbash: byłem dwadzieścia po 17stej ale już nikogo nie było :kwasny:

O 17tej bodajże dziesięć byłam na miejscu, ale że nikt się nie pojawił zrobiłam rundkę przez miasto i stanęłam znowu na placu mniej więcej wpół do szóstej. Ja natomiast nie widziałam nawet jednej audi, widziałam tylko dwóch chłopaków na rowerach, którzy stali i patrzyli na samochody.

No cóż tym razem nie wyszło, ale może następnym razem się uda tylko umówmy się, że stajemy w jednym miejscu i nie szukamy się po mieście. :)