Opublikowano 19 Czerwca 201511 l Ja jestem za , jutro postaram sie jeszcze z kimś pogadać żeby było nas więcej No z tego co sie dowiedziałem to jest kilku chętnych i się pojawią , ja też będę Adrian a ty jak będziesz ??
Opublikowano 10 Lipca 201511 l Tak , powinien też być Sebastian swoim nowym nabytkiem , Seba ty też pewnie podjedziesz Eską , Mateusz ma też podjechać , co do reszty będę wiedział jutro , Pucuj fele jutro oblukam jak wyglądają twoje 19" I co nie ma chętnych ?Jak by ktoś chciał podjechać to dziś stoimy na ulicy ujezdzkiej pod motosklepem
Opublikowano 12 Lipca 201511 l http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a18e91dc2e725e7b.htmlno to myk No ładnie się prezentuje na tej feldze , nie ma jak Avus , teraz jakiś zawias i będzie miodzio , czekamy aż sie pojawisz na spocie
Opublikowano 14 Lipca 201511 l http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a18e91dc2e725e7b.htmlno to myk No ładnie się prezentuje na tej feldze , nie ma jak Avus , teraz jakiś zawias i będzie miodzio , czekamy aż sie pojawisz na spocie postaram sie byc w nastepnym tygodniu bo w tym wypadly mi nocki
Opublikowano 31 Lipca 201511 l Jeśli nic się nie zmieni to ja się pojawię w piątek na spociku. No to jest nas kilku , jak ktoś jeszcze ma ochotę to zapraszamy o 21 na parking pod Kauflandem Ktoś chętny na spota ?????? Edytowane 24 Lipca 201511 l przez Mario82A4
Opublikowano 4 Sierpnia 201511 l Ja jestem chętny Ktoś jeszcze pisze się na spocik? Ja wstępnie piszę się na spot w ten piątek. Jest ktoś jeszcze chętny?
Opublikowano 11 Sierpnia 201511 l Ja oczywiście też powinienem być I co brak chętnych ? Seba a ty jak ?Ktoś chętny no spota w piątek ?
Opublikowano 11 Sierpnia 201511 l w łodzi straszna lipa ze spotami, chyb asie kiedyś wybiore do was do Tomaszowa....
Opublikowano 27 Sierpnia 201511 l w łodzi straszna lipa ze spotami, chyb asie kiedyś wybiore do was do Tomaszowa.... Zapraszamy , swoją drogą my też planujmy do was kiedyś podjechać Z racji ze wakacje się kończą to może by się jutro spotkać ,ktoś jest chętny ma jutrzejszego spota? Bo ja tak