Mario82A4 Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Jeszcze ma podjechać dwóch moich znajomych jak się wyrobią , czyli nie jest źle . Ktoś jeszcze się piszę ??
MarianekZg Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 coś brak chętnych na te spotkaniajJak tak dalej będzie to chyba spoty popularna I jak tam ? Robimy coś dzisiaj ? W ten piątek spot w Tomaszowie , zapraszamy o 21 na parking pod Kauflandem Szkoda, że nie o 9 bo będę w TM to bym podleciał
Mario82A4 Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 No u was większa ekipa i nawet koleżanki macie w ekipie , u nas ciężko coś większego zorganizować ,
endrike Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Jeszcze ma podjechać dwóch moich znajomych jak się wyrobią , czyli nie jest źle . Ktoś jeszcze się piszę ??
ChilliPalmer Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 To ja się zareklamuję - gdyby ktoś potrzebował zrobić diagnostykę, tudzież kodowanie, naprawić skrzynię czy inne drobne naprawy poczynić - wiecie gdzie mnie szukać. :-)
MarianekZg Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 No u was większa ekipa i nawet koleżanki macie w ekipie , u nas ciężko coś większego zorganizować , Mario to, że u nas kilka osób więcej to nie znaczy że się często "spocimy" - ciężko ostatnio raz w miesiącu się zjechać
gowor86 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 ChilliPalmer podjedź dzisiaj na 21 na kaufland. Bo ja nie wiem gdzie na tą diagnostykę?
ChilliPalmer Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) ChilliPalmer podjedź dzisiaj na 21 na kaufland. Bo ja nie wiem gdzie na tą diagnostykę? Nie wiem czy dzisiaj się wyrobię. Jak coś to zapraszam na Parkową (Nowy Port - przystań) albo najlepiej dzwońcie wcześniej - 690 535 079. Edytowane 8 Maja 2015 przez ChilliPalmer
Mario82A4 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 No u was większa ekipa i nawet koleżanki macie w ekipie , u nas ciężko coś większego zorganizować , Mario to, że u nas kilka osób więcej to nie znaczy że się często "spocimy" - ciężko ostatnio raz w miesiącu się zjechać Jakieś większe imprezki odwiedzasz ? Wiem że ktoś od was był w Bukowinie , Adrian będziesz dzisiaj ?? No dawać na spota
ChilliPalmer Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Już wiem na pewno, na spocie się nie pojawię - muszę o garnąć swojego trupa ;-) Zainteresowani na diagnostykę mogą znaleźć tel w poprzednim poście albo skrobnąć PWa :-) Może następnym razem, na przystani się spikniemy ? Ciepło się robi, na gofra czy hamburgera można skoczyć ? Edytowane 8 Maja 2015 przez ChilliPalmer
endrike Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 No u was większa ekipa i nawet koleżanki macie w ekipie , u nas ciężko coś większego zorganizować , Mario to, że u nas kilka osób więcej to nie znaczy że się często "spocimy" - ciężko ostatnio raz w miesiącu się zjechać Jakieś większe imprezki odwiedzasz ? Wiem że ktoś od was był w Bukowinie , Adrian będziesz dzisiaj ?? No dawać na spota A będziecie
Mario82A4 Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 No przecież pisaliśmy że będziemy , i byliśmy Ktoś jest chętny na jutrzejszego spota ??? Ja tak
endrike Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 No przecież pisaliśmy że będziemy , i byliśmy Ktoś jest chętny na jutrzejszego spota ??? Ja tak w samochodzie posprzątane
Mario82A4 Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Jak na razie nie idzie sie zgadać , Proponuje wcześniej sie zgadywać . Bo na ostatnią chwile to wychodzi jak zwykle . Może za tydzień Ktoś się pisze na piątek ? Brak chętnych ? i co nie ma chętnych , ja bym mógł podjechać i seba też Udało się zgrać jesze kilka osób , więc jak ktoś ma ochotę to zapraszamy o 21 na parking pod kauflandem
Mario82A4 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 spot dziś się odbędzie także zapraszamy Ktoś się pisze na jutro ??
endrike Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Działamy coś w piątek? nie wiem,są chętni
Rekomendowane odpowiedzi