clinque Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Witam wszystkich! Po a4b5 szukałem allroada, po obejrzeniu kilku sztuk darowałem sobie, do 20k w okolicy nie było niczego sensownego...Pomyślałem o passacie 4motion, ale pojawiła się VC, z którą gość miał dość problemów z DPFem i oddał za pół darmo. Pojechałem i kupiłem opla Pierwsze co zrobiłem to się go pozbyłem, EGRa zresztą też i dorzuciłem trochę koksu na ~180km/400nm. Taczka jedzie teraz jak 180konna TTtka Gdy już kontrolki pogasły, zrobiło się przyjemnie. Vectra całkiem dobrze wyposażona, AFL, PDC przód i tył, reszta raczej standard 4 szyby w prądzie, klima 2 strefy, nieszczęsne NCDC2013. Na zimowej stali d*py nie urywa, na lato w planach 18-19cali które jakoś wypełni nadkole. Do zrobienia na dzień dzisiejszy kilka drobiazgów jak widać na foto przycierka na parkingu, podkleić czujniki parkowania bo wpadły do środka, wymienić gumy stabi z tyłu bo stukają i sprzedać, żeby spowrotem kupić audi MARKA: Opel MODEL: Vectra SILNIK: 1.9 CDTI ( z19dth ) MOC: 180km/400nm NADWOZIE: kombi ROK PRODUKCJI: 2004 Kilka fotek:
jedrekx Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 w środku wygląda identycznie jak VC mojego ojca, fajne to było auto... ja miałem też, ale uboższego sedana jeszcze 2.2dti i byłem bardzo zadowolony powodzenia z autem
Rekomendowane odpowiedzi