marcin9962 Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Witam, jak w temacie, mam problem z szarpaniem silnika podczas wolnej jazdy np w korku na pierwszym biegu przy niskich obrotach nie większych niż 1200 rpm i podczas przyśpieszania oto filmiki które nakręciłem pod domem i w trasie, nawet na wskaźniku doładowania widać że jest szarpanie... oto filmiki... silnik to AJM... nawolnychobrotach_zps71368a2d.mp4 Video by marcin9962 | Photobucket na wolnych obrotach nawolnychobrotach2_zpsfd9125ab.mp4 Video by marcin9962 | Photobucket na wolnych obrotach wtrasie_zpsaa51733f.mp4 Video by marcin9962 | Photobucket w trasie
Daniel1.9tdi Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 MOżliwe że coś ze sprzęgłem. Jak masz dwumase to możliwe ze to to
marcin9962 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Opublikowano 6 Lutego 2014 Nie mam już pojęcia raz jechałem w trasie dawałem mu w kite non stop i szedł za***iście, na następny dzień jak wracałem to znów go szarpało... jak się dowiedzieć czy ma dwunastu? W etka ?
Rekomendowane odpowiedzi