Gość Edyta Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 i to mi się podoba no fotele:shock3: trzeba chyba w tym roku i u siebie wymienić
Karol89 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Opublikowano 5 Lutego 2014 Stołki zajefajne:shock3: a popielniczka i plastik od lewarka zmiany biegów nie w kolor dekorów?? właśnie takie chcieliśmy czarne za jakiś czas może będą i w kolorze ale teraz mi się właśnie taki kolor podoba czarne jest ładne
karol18183 Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 ty zorientuj się do czego jest ta lewa półka bo ma jakies otwory i wgl też mam taka i się zastanawiam
Karol89 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Opublikowano 5 Lutego 2014 ty zorientuj się do czego jest ta lewa półka bo ma jakies otwory i wgl też mam taka i się zastanawiam karol dokładnie powiedz o jaką półkę Ci chodzi w schowku gdzie lodówka to wtedy wydaje mi się że to jest na zmieniarkę
Gość Edyta Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 i jak byłeś u rudnika? ma coś ciekawego u siebie?
Karol89 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Opublikowano 5 Lutego 2014 i jak byłeś u rudnika? ma coś ciekawego u siebie? byłem nic specjalnego wszystko powyjmowane standard znalazłem te plaski i rozmawiałem z kolesiem co jeździ golfem 3 zielonym miał poduchę na sprzedaż dzisiaj rozmawiałem z nim tel kazał dzwonić o 17 i teraz nie odbiera poczekam może zaraz odbierze
Gość Edyta Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 kurcze prędzej jak tam mieszkałam to wiedziałam, kto tam robił, a teraz jak jestem w Bytowie to nic
karol18183 Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 tak w schowku no właśnie pod zmieniarkę nie bo ona jest szersza
Karol89 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Opublikowano 5 Lutego 2014 tak w schowku no właśnie pod zmieniarkę nie bo ona jest szersza u domina był tam zmontowane do DVD więc może pod navi poszukam gdzieś na allegro co w innych autach jest tam zamontowane
Karol89 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Opublikowano 5 Lutego 2014 ja właśnie nie znalazłem nic też szukałem i nic ale na jakimś zlociku podpatrzę co koledzy maj w tym miejscu ale tak jak mówiłem Domin miał tam odtwarzacz do DVD
Karol89 Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Opublikowano 8 Lutego 2014 dzisiejsze zakupy gałka zamontowana a listwy czekają
Karol89 Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Opublikowano 13 Lutego 2014 środek złożony teraz tylko poducha i trza zbierać na Kolejne mody
Gość Edyta Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 słuchaj mój piękny prawdopodobnie będzie leciał na Siedlce w niedziele także gdzieś kolo czwartku mielibyście przesyłkę od domina u siebie o ile macie czas i wam pasuje:decayed:
Karol89 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Opublikowano 20 Lutego 2014 Witam posiadam części środka na sprzedasz z rozebranego małysza. Jak by przydała się komuś jakaś część proszę dzwonić 508969865 lub 787015107:) - poduszka w siedzeniach pasażera i kierowcy z okablowaniem po 50 zł do negocjacji - cały mechanizm do regulacji fotelach odcinka lędźwiowego pasażer i kierowca - klimatronik bez grzania stołków stan dobry - i jak ktoś potrzebuje ze środka coś to pewnie to mam na sprzedasz tylko jest mały problem środek był w kolorze ciemny granat a i tak gałka zmiany biegów za 50 zł stan dobry
Rekomendowane odpowiedzi