gpwariat Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 witam! mam taki problem jak w temacie a4 1.8t aeb 95r jak sie dobrac do napinacza? Musze go wymienic, a z tego co zauwazylem musze rozebrac caly przod bo nie umiem dojsc do srobek z gory dziekuje za wszelka pomoc pozdr
karolas123321 Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Nie odkrecasz pasa. Sciagasz osłone silnika, łapiesz za odlew napinacza kluczem 19, odchylasz i blokujesz otwór, i odkrecasz 3 sruby na klucz 13mm, nawet płasą 13stka to zrobisz.
gpwariat Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Opublikowano 4 Lutego 2014 chodzi ci o 3 sruby z napinacza? jak tak to ja mam na imbus i caly przedni pas mi zaslania 2 sruby , jak bym mial to na plaski klucz to juz mam to odkrecone
davidlive Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 wyjdzie kolego wyjdzie, jak masz spawarkę to dospawaj sobie do płaskownika bit bodaj 6mm pod katem 90 stopni i odkręcisz, albo wsadź go w klucz płasko oczkowy z grzechotką i pójdzie, ale z doświadczenia wiem że kilka razy spadnie pozdro
pioteros Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 miejsca wystarczy zeby odkrecic zwyklym ampolem, takim zagietym, sruby wychodza cale na styk
gpwariat Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Opublikowano 8 Lutego 2014 dzieki panowie za rade temat ogarnolem i zmienilem odrazu sruby na klucz 13 ) sruy na imbus juz byl dosc slabe pozdr
Rekomendowane odpowiedzi