kamilosek181 Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Witam wszystkich klubowiczów Od 1.5 roku jestem posiadaczem Audi A4 B7 3.0 TDI quattro ale jakoś dotychczas nie było okazji pochwalić się moją sztuką. Autko sprowadziłem z Niemiec aktualny przebieg to 190tys. A co do samego auta to wyposażone ono jest w: - pakiet S-line - reflektory bixenonowe - nawigacja RNSE - ogrzewanie postojowe + pilot (oryginalne) - zmieniarka CD w schowku - klimatyzowany schowek (lodówka) - moduł bluetooth - miejsce na telefon w podłokietniku - nagłośnienie BOSE - kolorowy FIS - drewniane wykończenia wnętrza - 3 ramienna kierownica wielofunkcyjna - podgrzewane przednie fotele - 4x el. Szyby - domykanie i otwierania szyb z pilota - sportowe skórzane fotele ze schowkami oraz elektryką lędźwi (2kolorowe) - podgrzewane luterka - przyciemnione szyby - czujnik parkowania tył - pakiet oświetlenia - pakiet chrom - servotronic - rękaw na narty Odnośnie wyposażenia to z grubsze byłoby chyba na tyle a jeżeli chodzi o felgi to na zimę posiadam oryginalne 16 od modelu audi A6 a na lato oryginalne felgi Audi BBS 17 cali oraz oponki Uniroyal rainsport2 o rozmiarze 235/45/17. Mody które wykonałem po zakupie auta to: - przyciemnienie szyb - zmiana przycisków multifunkcji na chromowe - usunięcie pomarańczowego szkiełka kierunkowskazów w lampach przednich - podświetlenie LED rejestracji - zmiana żarówek świateł do jazdy dziennej na LED A co do planowanych modów to sam nie wiem co mógłbym wymodzić jak wpadnie mi jakiś ciekawy pomysł do głowy to będę na bieżąco informował was o tym A no i przepraszam za jakoś zdjęć ale były robione telefonem jak już przyjdzie do nas wiosna to wrzucę więcej fotek z letnim felunkiem. Pozdrawiam Tak jak obiecałem dodaję zdjęcia na letnich felgach pozdrawiam i zachęcam do komentowania
Bruuuum Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Do wyjęcia plastików kierunków rozklejałeś lampy czy wybiłeś je przez otwór żarówki? Jak nie wiesz co zrobić, to wrzuć nakładki RS GETem : Nakładki na pedały Audi A4 S4 S-Line komplet 8E1064205 i inne dekory, od razu Ci się wnętrze odświeży
kamilosek181 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Opublikowano 5 Lutego 2014 No ja kolego rozklejałem lampy bo stwierdziłem że tym sposobem bez rozklejania różnie może być no i... a jeżeli chodzi o proponowane przez Ciebie mody to te nakładki mnie przekonują a co do dekorów to sam nie wiem... jakieś konkretne proponujesz?
akjam Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Fajny wóz z niezłym wyposażeniem. Co do modów to pewnie coś przyjdzie Ci do głowy. Nakładki możesz śmiało zakładać bo robią robotę. Zerknij u mnie siedzą na miejscu. Drewno w środku też do mnie nie przemawia.
kamilosek181 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Opublikowano 5 Lutego 2014 No może masz i racje trzeba będzie z tym drewnem zrobić porządek ale co proponujecie w jego miejsce? a jeżeli chodzi o nakładki to jezeli tylko budżet pozwoli to wyskakują na pokład mojego autka
Bruuuum Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Aluminium szczotkowane http://c1552172.r72.cf0.rackcdn.com/5465_x600.jpg albo ciemny carbon http://img819.imageshack.us/img819/8061/wzki.jpg No i wtedy tez gałka biegów skóra perforowana pod kierownicę http://thumbs4.ebaystatic.com/d/l225/m/maSzYMuxwdd-BYcHM6BIbdg.jpg
werbel Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Za drewno albo OEM szczotkowane aluminium albo folia, wtedy można pokusić się o grafit jeśli lubisz mieć ciemno w samochodzie: 3M FOLIA ALUMINIUM SZCZOTKOWANE CZARNE DI-NOC (3895840817) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
kamilosek181 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Opublikowano 5 Lutego 2014 powiem Ci werbel że całkiem ciekawa alternatywa tylko ciekawe jak z trwałością tej folii? może lepiej byłoby pokusić się o oryginalne listwy aluminium?
werbel Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 O ile dobrze okleisz będzie wszystko cacy… Nie widziałem jednak na żywo, więc nie wiem na ile "sztuczność" rzuca się w oczy.
kamilosek181 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Opublikowano 5 Lutego 2014 No właśnie więc może lepiej nie ryzykować i jak już to ogarnąć oryginalne aluminium koszt oryginalnego też nie powinien być strasznie wysoki.
griga-st Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 A co do planowanych modów to sam nie wiem co mógłbym Jak jeździsz po lasach to może gumowe maty? Poza tym coś na gumy coby ci z kieszeni nie wypadały(ostatnia fota)
vwbartus Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 pakuj tu aluminium inna opcja nie wchodzi w grę do tego pedały + podstopnica + gałka od S-line + kierownica od tt =
kamilosek181 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2014 no kolego szalejesz pedały + podstopnica + gałka od S-line to rozumiem ale zaraz kierownica od TT
Rekomendowane odpowiedzi