Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] moja pierwsza A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba ,że typ w q7 akurat bajtle karmił :wink:

Opublikowano
  • Autor
chyba ,że typ w q7 akurat bajtle karmił :wink:

no Artur pewnie że szans nie było. Andrzej się załapał z nim i poszli, ja sie musiałem rozkulać z pod świateł i zostawili my go z tyłu bo my skokali prawy lewy prawy lewy pas i facet po prostu odpuścił :wink:

Opublikowano

hehehe widze ze każdy tu miał jakieś swoje małe zwycięstwo Main objechał Citroena C2 :grin::grin::grin::grin: a Andrzej Q7 w którym gość karmił swoje dzieci i ledwo zauważył ze ktoś tam za nim się poci żeby go wyprzedzić :grin::grin::grin:

Opublikowano
hehehe widze ze każdy tu miał jakieś swoje małe zwycięstwo Main objechał Citroena C2 1.4 hdi :grin::grin::grin::grin: a Andrzej Q7 w którym gość karmił swoje dzieci i ledwo zauważył ze ktoś tam za nim się poci żeby go wyprzedzić :grin::grin::grin:

main graty :grin:

Andrzej wywalił cooler to jak jest chyc to już tak nie idzie :grin:

wysłane z htc

Opublikowano
  • Autor

ten citroen był nieźle dłubnięty bo Andrzejowe 200 kucy tak sie ledwa trzymało z nim :facepalm:

i sie tu nie wyśmiywej ujuś ze mie. bo ta Twoja Kasia może mo dłubnyty silnik ale wyglondo chobych sie podziwoł u dziadka z łokna na tyn zesrany plac łod kurow :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
ten citroen był nieźle dłubnięty bo Andrzejowe 200 kucy tak sie ledwa trzymało z nim :facepalm:

i sie tu nie wyśmiywej ujuś ze mie. bo ta Twoja Kasia może mo dłubnyty silnik ale wyglondo chobych sie podziwoł u dziadka z łokna na tyn zesrany plac łod kurow :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

hehehe no faktycznie Kasia ostatnio straciła na wyglądzie :grin: ale Mariusz to tym bardziej byłoby mi wstyd jak takie auto robi mnie jak chce :grin:

Opublikowano
no całkiem fajnie to wyszło :decayed: a jakich środków używałeś no i jak czasowo to wychodzi ???:wink:

http://s30.postimg.org/t2hs3pdvx/10390260_898802390136338_7934112945608504977_n.jpg

takie środki, a czasowo z myciem schnięciem itd dwa popołudnia

Tym to możesz sobie napleta wypolerować a nie lakier audi :whistling:

Opublikowano
no całkiem fajnie to wyszło :decayed: a jakich środków używałeś no i jak czasowo to wychodzi ???:wink:

http://s30.postimg.org/t2hs3pdvx/10390260_898802390136338_7934112945608504977_n.jpg

Tomek daj chłopinie spokój...może lubi se tak bezproduktywnie auto pomazać jak sie mu nudzi:wink:

Opublikowano

:polew:

wysłane z htc

Opublikowano

Tomek daj chłopinie spokój...może lubi se tak bezproduktywnie auto pomazać jak sie mu nudzi:wink:

Jest pełnoletni to go nie broń, pokuta musi być :decayed:

W ogóle to byś zadzwoni siusku :decayed:

Opublikowano

Jest pełnoletni to go nie broń, pokuta musi być :decayed:

W ogóle to byś zadzwoni siusku :decayed:

jo go nie bronia ale jak lubi marnowac czas to co mu bronisz:decayed: siusioku a jo nie wiym kiedys je doma...roz miołeś mi dać znac i żes sie nie odezwoł.w sumie do dzisio..

Opublikowano
  • Autor

:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

fakt trochę roboty z tym było, ale czy bezproduktywnie to kwestia dyskusyjna :wink:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor
Dwa razy auto umyjesz i będzie efekt taki jak przed :whistling:

to wtedy pomyślimy nad czymś innym :wink:

jakiś czas tu nic nie wrzuciłem ale parę rzeczy wpadło i niebawem wskoczy

niestety w branży górniczej nie jest najciekawiej więc postanowiłem uruchomić swoje poważne znajomości i postanowiłem wskoczyć na drugi etat w branżę pogrzebową :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

w622sp6w.jpg

4ei6hfrs.jpg

koz5v4fj.jpg

i nawet sam pan prezes zaszczycił swoją obecnością :facepalm::polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

d2dz8sd5.jpg

5epcfn6m.jpg

Opublikowano
  • Autor

a że prezes Wolny to je dobry szef i tyle płaci stać mnie było na takiego moda i wpadły w końcu lampki led rejestracji :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

nakzgnj7.jpg

8bhebge5.jpg

ntjmvgyt.jpg

BO PREZES WOLNY TO NAJLEPSZY PREZES :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

No tak trochę go nie było i zrobił z 0000 karawan :facepalm: chłopaku bój się ..........................prezesa :wink:

Opublikowano
  • Autor

jakas znajoma gęba :ph34r::decayed:

5epcfn6m.jpg

Grzesiu jak on się ubierze odpowiednio to nawet z machy wygląda jak człowiek :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

No tak trochę go nie było i zrobił z 0000 karawan :facepalm: chłopaku bój się ..........................prezesa :wink:

Andy a co w ostatnią podróż nie można z klasą i wygodnie pojechać :P:wink:

Opublikowano

Będziesz tam sztywnych woził???? :grin:

Opublikowano

No main Tak trzymaj na taką ostatnia podróż to i ja się pisze :grin: normalnie na bogato hehe :banan: