Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] moja pierwsza A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wysyłaj na maj !!

raczej już na czerwiec bo na maj się zgłoszenia skończyły :decayed:

Daj Pan spokój .....niech wysyła...będzie na PO ,że znowu się nie dostał :D
Artur nie stresuj już Andego bo nie będzie mógł spać.

Ale jedno jest pewne. W kategorii oświetlenie chłop nie ma sobie równych ;-)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

no i wczoraj taki przebieg się pokazał

2akh21i.jpg

Ty masz nerwy ....już 2 raz to na tym liczniku oglądasz :)...w tym niemiec raz :) ..... też 3 lata temu jako pierwszy :grin:
Opublikowano
  • Autor

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

no i wczoraj taki przebieg się pokazał

2akh21i.jpg

Ty masz nerwy ....już 2 raz to na tym liczniku oglądasz :)...w tym niemiec raz :) ..... też 3 lata temu jako pierwszy :grin:

ale każdy z nas ma okazję przeżyć to swoje pierwsze 180 :grin: :grin: :grin:

I w dodatku jeszcze jedzie :decayed:

:thumbup1: :thumbup1:

Opublikowano

rób cofkę żeby następny właściciel też miał swój pierwszy raz :polew:

Opublikowano

u mnie 6kkm więcej :decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Chwilę było spokoju i przypomniało mi się ze miałem kupione dywaniki. tak mnie kiedyś podkusiło kupić podróbki ze znaczkiem S line, ale daleko im do ori

5xk6mu.jpg

k2mu5d.jpg

a dziś poszło coś grubszego z czego jestem bardzo zadowolony a przejechałem z nią zaledwie kilka km i czuć różnicę. wpadła poliftowa kiera cięta S line z białą nicią

stara S line

rtq837.jpg

2dcix69.jpg

i nowa :decayed:

8xo9z8.jpg

2zsa2b5.jpg

no i kto by ja mógł montować jak nie mój nadworny rezacz przyjęty na 1/8 etatu. od razu wyrwał mi ją z ręki i powiedzial " nie wiesz jak ją zamontować to się nie chytej bo jak zwykle spierd...sz " :wink::grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

5dw39v.jpg

i zaś cza siedzenie prać :facepalm:

Opublikowano

A kask gdzie? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

stwierdził że woli bez :grin: :grin:

Opublikowano

No ja u siebie tez będę zmieniał niedługo i zastanawiam się czy rowerowy wystarczy :wink:

Opublikowano
  • Autor

jak masz dobre ubezpieczenie to se nowe zęby zrobisz :decayed: fajki nie zdążyłem wypalić a ten miał temat ogarnięty. stwierdził, że pieniędzy i strachu nie ma. a myli się jak saper tylko raz :grin: :grin: :grin: :grin: :grin::kox:

Opublikowano

Jak tak będzie do tematu podchodził....to tylko czekać jak zaś w pieluchy wskoczy :grin:
Opublikowano

Ladniusna.b8 piękny kolor powodzenia.i zadowolenia.frajdy z jazdy

Opublikowano

wszedł w klapkach?! a jak B7 z Arturem do mnie jechali to bez butów! :decayed:

kierownica miodzio! :kox:

Opublikowano

A kask gdzie? :decayed:

ma tak długą przedłużkę, że spokojnie mógł z tylnej kanapy kręcić :grin:

Czwórka ogólnie :naughty:

Opublikowano

Jak tak będzie do tematu podchodził....to tylko czekać jak zaś w pieluchy wskoczy :grin:

Ten temat żyje dzięki Andrzejowi :grin:

Opublikowano

Tylko i wyłącznie :grin: ....:dziura: .....:D

Opublikowano
  • Autor

Ten temat żyje dzięki Andrzejowi :grin:

no nie da się ukryc. i ciągle się zastanawiam dlaczego tak jest :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

teraz się chłop uspokoil bo wcześniej zamawiał cos do mojego auta i telefonicznie informował że mam kasę przywieść bo paczka idzie :facepalm:

wszedł w klapkach?! a jak B7 z Arturem do mnie jechali to bez butów! :decayed:

kierownica miodzio! :kox:

bo wlazł nie do swojej. popatrz co nanosił tymi laczami menda jedna, a takie ładne nowe były

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

jak co 10kkm dziś wymiana oliwy i filtrów

4hxml4.jpg

23gz2mb.jpg

Opublikowano

Chwilę było spokoju i przypomniało mi się ze miałem kupione dywaniki. tak mnie kiedyś podkusiło kupić podróbki ze znaczkiem S line, ale daleko im do ori

5xk6mu.jpg

k2mu5d.jpg

a dziś poszło coś grubszego z czego jestem bardzo zadowolony a przejechałem z nią zaledwie kilka km i czuć różnicę. wpadła poliftowa kiera cięta S line z białą nicią

stara S line

rtq837.jpg

2dcix69.jpg

i nowa :decayed:

8xo9z8.jpg

2zsa2b5.jpg

no i kto by ja mógł montować jak nie mój nadworny rezacz przyjęty na 1/8 etatu. od razu wyrwał mi ją z ręki i powiedzial " nie wiesz jak ją zamontować to się nie chytej bo jak zwykle spierd...sz " :wink::grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

5dw39v.jpg

i zaś cza siedzenie prać :facepalm:

Kupił byś chłopakowi jakąś koszulkę bo chyba go nie stać, zawsze na golasa :decayed:

Opublikowano
  • Autor

to jest ostatnie jego zdjęcie które jest w tym wątku, bo faktycznie się bardziej spuszczacie nad nim niż nad autem :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Andy chłop ma trochę gorsze dni i widzisz jak to się kończy. no chyba masz rację i trzeba mu będzie kupić jakąś na chłodniejsze dni. najlepiej z napisem "I :giveheart: LEON" :whistling::whistling::whistling::polew::polew::polew:

Opublikowano

Ale KUBOTA jest :)