Daduś Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Po zamknięciu auta z pilota po chwili samo sie otwiera, gdy drzwi kierowcy zostawimy otwarte i zamkniemy pilotem to sie nie otwiera po chwili, Dlatego problem może byc w drzwiach kierowcy.
Szarik Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Grzebałeś coś przy drzwiach kierowcy ?Miałem podobny problem,wystarczyło poprawić zamocowanie tapicerki drzwi.
Daduś Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Opublikowano 15 Lutego 2014 Nic nie bylo robione , wyglada tak jak by blokowalo bolec od otwierania drzwi. Odkrece boczek dzwi i spróbuje zamknac i bede wiedzial wtedy czy to to ---------- Post dopisany at 20:48 ---------- Poprzedni post napisany at 17:14 ---------- pomogło nasmarowanie mechanizmu WD40 temat do zamknięcia
Pawelkiwi Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 WD40 uleczył problem. Wyczyść mechanizm i nasmaruj smarem aby wilgoć i woda nie miała dostępu. WD daje krótko trwałe efekty w zamkach.
Daduś Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Opublikowano 16 Lutego 2014 WD40 użyłem w celu pozbycia sie rdzy a smaru tez trochę dałem ale nie za dużo
Rekomendowane odpowiedzi