jozek726 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 a to już inne koszta itd, nie wiem bo nie siedzę w a3 i się nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 heh. to taki przypadek jak każdy inny, chcesz mieć w b6 ryj z b7 to koszta tez zrobią się masakryczne, nieopłacalne, no ale jak Paweł powie zmieniamy ryjek to...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 a to już inne koszta itd, nie wiem bo nie siedzę w a3 i się nie znam sa bixy wiec jest git dojdzie zderzak od s3 ktory robi za***ista robote i bedzie miazga:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 moim zdaniem przód po SF jest lepszy niż poliftowy tylne lampy zacne! ja u siebie tego nie zdążyłem zrobić ostatnio widziałem moje byłe A3, aż się łezka w oku kręci ale gadałem z nowym właścicielem ostatnio bo wpadł do mnie i mówił, że będzie lakierował od nowa relingi w połysk i 18tki chce też polakierować na czarno/grafitowo.. cholera! 8P to naprawdę świetne auto, jakbym musiał przejść teraz na coś tańszego to bym chyba do tego auta wrócił.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Lampki robią robotę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 moim zdaniem przód po SF jest lepszy niż poliftowy tylne lampy zacne! ja u siebie tego nie zdążyłem zrobić ostatnio widziałem moje byłe A3, aż się łezka w oku kręci ale gadałem z nowym właścicielem ostatnio bo wpadł do mnie i mówił, że będzie lakierował od nowa relingi w połysk i 18tki chce też polakierować na czarno/grafitowo.. cholera! 8P to naprawdę świetne auto, jakbym musiał przejść teraz na coś tańszego to bym chyba do tego auta wrócił.. ja nie zobacze juz mojej a4 bo jezdzi w chelmie a to kawalek. 8P to naprawde fajna fura ja sie bardzo ciesze z zakupu no i jak wskoczy s pakiet to bedzie miazga:decayed: ---------- Post dopisany at 11:03 ---------- Poprzedni post napisany at 11:02 ---------- Lampki robią robotę! odmladzaja furke ladnie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herbatnik Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Paweł fura ekstra, bezawaryjności życzę, może kiedyś......zobaczysz Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 8P to naprawde fajna fura ja sie bardzo ciesze z zakupu to prawda, rewelacyjne auto w dodatku nie starzeje się tak szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Paweł fura ekstra, bezawaryjności życzę, może kiedyś......zobaczyszWysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 dziekuje oby A4 sprawowala ci sie tak jak mi tylko dbaj o nia:decayed: ---------- Post dopisany at 12:14 ---------- Poprzedni post napisany at 12:13 ---------- to prawda, rewelacyjne auto w dodatku nie starzeje się tak szybko no wlasnie i ten srodek jest taki ladny w porownaniu do innych aut:decayed: w sumie jak to w audi ---------- Post dopisany 01-03-2014 at 15:08 ---------- Poprzedni post napisany 27-02-2014 at 12:14 ---------- Dzis wykorzystalem piekna pogode i zrobilem kilka fajnych fotek bo jeszcze nie bylo okazji ---------- Post dopisany 06-03-2014 at 20:14 ---------- Poprzedni post napisany 01-03-2014 at 15:08 ---------- dzis zakupilem w ASO nowke sztuke galke zmiany biegow od s3 teraz czekam az przyjdzie dam zdjecia po zamontowaniu ---------- Post dopisany 07-03-2014 at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany 06-03-2014 at 20:14 ---------- no i sie nacieszylem autkiem przyjechalem do domu po pracy skoczylem cos zjesc wyszlem zapalilem autko ujechalem 500m i auto zgaslo olej jest itp prad rozrusznik kreci normalnie tylko ze auto nie chce odpalic i pieron wie co sie z****lo bo jeszcze sie buntuje i nie chce sie wogole polaczyc z komputerem mogłem nie sprzedawac mojej czarnej besti to bylo jednak bezawaryjne auto:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 A wszyscy mówili nie sprzedawaj :thumbup1:mody Paweł a miałeś już nie rezać Choroba postępuje, a szczepionki dalej nie ma:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 mody to jest straszna choroba ktorej nie da sie uleczyc byle teraz nie wysralo sie cos na powaznie to wskoczy pakiet s3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 :grin: oby nic poważnego nie dolegało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 :grin:oby nic poważnego nie dolegało uffff cale szczescie jakis przekaznik tylko pozniej wrzuce foto jak autko wyglada na 18'' bo juz lato zagoscilo:banan: ---------- Post dopisany 09-03-2014 at 10:24 ---------- Poprzedni post napisany 08-03-2014 at 16:05 ---------- No i zawitala u mnie juz wiosna na wulkanizacji troszke sie smiali ale ja juz nie moglem wytrzymac A to jest to co kocham i na zawsze zostanie przy mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 śliczne koło! chyba miałem podobne..? trzeba przyznać, że do Sportbacka bardzo pasuje! z czego te koła? z A3 czy z A6? ja miałem z A6 i były idealnie z błotnikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 śliczne koło! chyba miałem podobne..? trzeba przyznać, że do Sportbacka bardzo pasuje! z czego te koła? z A3 czy z A6? ja miałem z A6 i były idealnie z błotnikami z A3 przod jest idealnie a tyl z 1cm dystans by sie przydal ale kolo ogolnie ladnie wyglada no i w sloncu sie bardzo ladnie swieci. Teraz musze springi zakupic bo troszke koza jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 no i koło wygląda bardzo dobrze, podoba mi się, jeszcze pare dodatków i będzie kosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 no i koło wygląda bardzo dobrze, podoba mi się, jeszcze pare dodatków i będzie kosa hehe no jak wskoczy pakiet S3 wtedy bedzie fajnie ale to wiesz musisz sie postarac ---------- Post dopisany 11-03-2014 at 20:38 ---------- Poprzedni post napisany 09-03-2014 at 22:46 ---------- To jest to na co czekalem od tamtego tygodnia wkoncu przyszlo i od razu 20 koni wiecej buhaaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 wszystko ładnie pięknie, ale..... koza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 nic sie nie boj koleszko wiesz ze gleba tez bedzie wszystko w swoim czasie:decayed: ---------- Post dopisany at 19:22 ---------- Poprzedni post napisany at 16:32 ---------- Przyszla dzis nowa zabawka ale wysylam na male przerobienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel20 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 :grin:oby nic poważnego nie dolegało uffff cale szczescie jakis przekaznik tylko Czyżby przekaźnik pompy paliwa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi