Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AAH] Moje oooo a4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy ty jeździsz tym autem? Bo na mieście Cię nie widać.I dlaczego w opisie masz wieluń a tablice z innego sąsiedniego miasta?

Furę masz git,a na spoty nie przyjeżdżasz :mysli:

:hi:Bo bliżej mi do Wielunia niż do Wieruszowa ale powiat Wieruszowski....pojeb@@e to troche ale tak jest :naughty: i tu się zdziwisz bo często jeżdżę po Wieluniu zwłaszcza wieczorami :kox:

Opublikowano

zwłaszcza wieczorami :kox:

..znaczy sie uskuteczniasz POM ? :decayed:

Opublikowano

POM??? :shocked::spam: o co chodzi?

Opublikowano

No

Kiedy ty jeździsz tym autem? Bo na mieście Cię nie widać.I dlaczego w opisie masz wieluń a tablice z innego sąsiedniego miasta?

Furę masz git,a na spoty nie przyjeżdżasz :mysli:

:hi:Bo bliżej mi do Wielunia niż do Wieruszowa ale powiat Wieruszowski....pojeb@@e to troche ale tak jest :naughty: i tu się zdziwisz bo często jeżdżę po Wieluniu zwłaszcza wieczorami :kox:

No to zmień w opisie miejscowość,bo nie jesteś z wielunia ani wieruszowa :cool1:

Opublikowano

Sprzedajesz? Chcesz zamienić na diesla? A napisałeś kiedyś że TDI to "Paździoch" :polew: Tobie to jak wiatr zawieje :polew: To auto jest twoje ,taty czy brata?

Opublikowano
:wtf:
Opublikowano

POM??? :shocked::spam: o co chodzi?

PowolnyObjazdMiasta
Opublikowano

aukcje wystawiłem ale nikt nie chce :tongue4:

Opublikowano

aukcje wystawiłem ale nikt nie chce :tongue4:

Dziwisz sie :evil::D

Doszły Ci te listwy panikarzu ?

Opublikowano

se wyobraź że nie :evil:

Opublikowano

se wyobraź że nie :evil:

Jak chcesz to moge wysłać Ci potwierdzenie co byś sie nie pytał klubowiczów czy Cię oszukałem czy nie :evil::punish:

Opublikowano

pewnie cos kombinuje kolega daymonn :cool1: podobnie jak z moimi listwai :mysli:

Opublikowano

pewnie cos kombinuje kolega daymonn :cool1: podobnie jak z moimi listwai :mysli:

topór pisałem Ci że połamałem czołową listwę i mysiałem kupić od Ragga :confused4: z góry sorki że tak wyszło :good:[br]Dopisany: 21 Październik 2008, 11:25_________________________________________________08d7eb2271e3ac5c.jpg

lada dzień :naughty:

ciekawe jak będzie stać :)

Opublikowano

Zwariowałem co tu się dzieje :polew::kox:

Daymoon co do przednich lamp to zakładaj valeo./depo a nie ringo podobne, ja kiedyś miałem zajawkę na ringi ale fartem ich nie kupiłem i nie żałuję :kox:

A po za tym furmanka :good::kox:

Opublikowano

dzięki pablo za radę ale zbyt późno :wallbash:

Opublikowano

Jeśli już kupiłeś to zawsze mozesz odsprzedać i kupić wspomniane przeze mnie :wink4:

Najważniejsze żeby Tobie się podobały :good:

Opublikowano

właśnie....Depo/Valeo mi wogóle nie leżą.....Te sonary mi sie podobają wieć założe... :) z tylnymi mi nie wypaliło i szukam tanich tych po 1 lifcie :kox:

Opublikowano

właśnie....Depo/Valeo mi wogóle nie leżą.....Te sonary mi sie podobają wieć założe... :) z tylnymi mi nie wypaliło i szukam tanich tych po 1 lifcie :kox:

Mi też się podobają ringi ale poza wyglądem nie ma nic więcej, w ogóle nie świecą a o długich nie wspominając :kwasny:

Jeżeli juz kupisz to zakładaj ringi FK Black bo takie najlepiej będą podchodziły i oczywiście zespolone :gwizdanie: