Krzysztof4 Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Po wymianie rozrządu (zdjęciu chłodnicy i jej ponownym założeniu) z dolnej części na dziwnym połączeniu na spinkę cieknie mi płyn chłodniczy...niby niewiele ale strasznie mnie drażni to że muszę dolewać co jakiś czas. Moje pytanie brzmi jaki tam zakładaliście oring - potrzebne mi są wymiary (zakupię podjadę na kanał i wymienię) oraz jaki macie sposób na założenie (uszczelnienie) takiego oringu żeby było to połączenie szczelne...lub może macie inny patent na to połączenie....
jacek70 Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 O jakie dziwne połączenie na spinkę Ci chodzi zapisać foto.
konus Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 chodzi Ci pewnie o wpięcie dolnego węża do chłodnicy. kup kilka oringów o różnej grubości i pasuj który na ścisk wejdzie. ewentualnie przed złożeniem odtłuść i zasmaruj jeszcze jakim szczeliwem
Krzysztof4 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Opublikowano 20 Lutego 2014 Dokładnie o to połączenie chodzi....Jaka średnica jest tam tego oringu?
Rekomendowane odpowiedzi