Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 1Z] Nie mogę (nie da się) zmienić mil na kilometry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie mam taki problem iż probowałem przerobić mile na km vag-iem i nic sie nie zmieniło jest może jakiś inny sposób od tego co jest na forum???? a może jakoś mechanicznie da sie to zrobić?????pomóżcie :wallbash::notworthy: [br]Dopisany: 20 Sierpień 2008, 09:00 _________________________________________________no kurde ludzie poradźcie coś nikt tu sie na tym nie zna????

Opublikowano
kolego 1000 razy ale nie pomogło byłem u gościa który specjalizuje sie w vag- owaniu i tez nie pomógł nie dało rady przerobić[br]Dopisany: 22 Sierpień 2008, 19:09 _________________________________________________dobra pany sprawa rozwiązana puk puk jeśli ktoś ma lub będzie miał tak problem to należy pójść do elektronika ( w moim przypadku gość naprawiał telewizory ale widać ze miał pojecie) i powiedzieć mu ze trzeba zmienić elementy w pamięci empromu na polska wersje i to pomoże!!!zaczęło mi wyświetlać w kilometrach i liczyć kilometry!!!! u mnie gość zażyczył sobie 150pln-ów ale jak by powiedział 200 tez bym dał. jeśli coś to mogę załatwić komuś tą usługę gość mieszka 10km ode mnie

P.S. ustawił mi nawet taki sam przebieg jak w poprzednim liczniku :notworthy:

a już nie miałem nadziei :thumbdown: