Opublikowano 24 Września 200817 l Kolkov...Ty tez zajarales..... Widze, ze ze spotow warsiaskich to tylko Agela i Nosfer sie trzymaja.. :th: Jeszcze Adaho [br]Dopisany: Wrzesień 24, 2008, 07:22:43 am_________________________________________________ Kolkov...Ty tez zajarales..... Gregor sie ciśnieniuje na spotach podobnie jak ja
Opublikowano 24 Września 200817 l nie przez nas tylko przez te browarrrrki wlasnie one reguluja poziom potrzebnych elektrolitow i cisnienie...przyjemne z pozytecznym w jednym Jeszcze Adaho tak jest - dzięki sąsiedzie ...i raggy cie wydal....
Opublikowano 25 Września 200817 l no jak tam? .... niedlugo beda male jubileusze,miesiac bez peta obchodzic beda angela taktus tomaszust i nosfer ,jesli kogos pominalem,to przepraszam-prosze dopisac jakies pomysly ,co przygotujemy na prezent?...
Opublikowano 26 Września 200817 l Tomaszust i Nosfer dzisiaj obchodza jubileusz.... :> miesiac bez fajka
Opublikowano 26 Września 200817 l Tomaszust i Nosfer dzisiaj obchodza jubileusz.... :> miesiac bez fajka O kurna, faktycznie. Z okazji jubileuszu jadę na 19:00 na spota w Radomiu, później na siłownię, a później do swojej kobiety. A oblewanie będzie jutro w Lublinie - będę miał pierwszy zjazd w tym semestrze.
Opublikowano 26 Września 200817 l Znów zapomnieliście o Adaho przeciez sam mowiles,ze zajaral tomaszust i nosfer- :beer1: oby tak dalej...[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2008, 23:00_________________________________________________adaho-cos mi sie juz pomylilo,kto zajaral,a kto nie-wiec pytam wprost-zajarales?
Opublikowano 26 Września 200817 l Adaho nie zajarał.. chyba. Za to ja miałem dziś kryzys. Ale oczywiście przetrwałem.
Opublikowano 27 Września 200817 l Panowie ... Tomek Adaho nie zajarał ..a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo Zajarał kto inny.... nawijmy go niesforny Grześ
Opublikowano 28 Września 200817 l no i jak tam sytuacja,pytam,bo to juz czas na kontrolne pytanie-po weekendzie ....zajaral ktos??? angela - opowiadaj jak kolacja przy swiecach przebiegla,to wazny moment w walce z nalogiem...
Opublikowano 29 Września 200817 l no i jak tam sytuacja,pytam,bo to juz czas na kontrolne pytanie-po weekendzie ....zajaral ktos??? Mnie to sie nawet nie chce myśleć o fajach .. nawet o dziwo ..podczas piątkowych-sobotnich delikatnych tankowań
Opublikowano 29 Września 200817 l Ledwo żyje po alkoholowym weekendzie.. Szlugi juz chyba odstawiłem na dobre, bo nawet o nich nie mysle, a momenty "kryzysowe" są już tak lekkie, ze wlasciwie żaden problem nad tym zapanować.. Jeszcze tylko muszę rzucić wódę.. :sick3: Nawet do pracy dzisiaj nie poszedłem :gwizdanie:
Opublikowano 29 Września 200817 l Nawet do pracy dzisiaj nie poszedłem :gwizdanie: Ty pijusie niedobry. A meczyk oglądałeś ???? :polew: