morak18 Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Witam koledzy. Ostatnio ledwo chodzil mi glosniczek od czujnikow parkowania. I ostatnio wlaczajac wsteczny nie daje sygnalu nic nie slychac po prostu. Nie wiecie co to moglo sie stac? Z gory dziekuje za szybka odpowiedz. Pozdrawiam
steve69 Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Prawdopodobnie padł ów głośniczek. Jak poszukasz, to znajdziesz na forum wątek opisujący gdzie dokładnie znajduje się ten głośnik i jak go wymienić. -- Pozdrawiam. Sławek
Someonik Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 ja miałem u siebie że mi czujnik padł i w ogóle jakby cały system się wyłączył, sprawdziłem kompem pokazało czujnik, wymieniłem i jest ok
Pawelkiwi Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Bo diagnostyka VAG-iem pokaże czy czujniki działają. Jak działają = głośnik do wymiany.
morak18 Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Opublikowano 21 Lutego 2014 Dzieki koledzy glosniczek wiem gdzie jest bo juz go znalazlem, ale zostaje mi sprawdzic VAGiem i sie okaze co tam boli. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi