Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ADR B5] A4 b5 1.8 new projekt SSR alu 17..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz mojego ADR idź w tym kierunku bn2aJat.jpg

Myślałem nad tym aby zrobić klapę w USA i zderzaki od polifta co sadzisz? :)

nawet nie mów że.chcesz "zrobić" klape US bo jeśli masz na mysli samoróbkę jak to bywa w golfach gdzie podstawa jest 6 puszek szpachli to juz więcej nie mam pytań....jesli sie mocno zastanowisz wy***iesz szystko co z bazaru i bedziesz montował tylko oryginalne graty ( a4 lift s4 rs4 ) to zawsze wyjdzie cos ładnego bo pamietaj że wcale nie jest lepiej gdy jest auto zagracone jakimiś pierdołami listwy listewki uchwyty disco polo chromy nakładki dodatki i nic do niczego niepasujące

Mam na myśli aby nie kłaść szpachli jak mówisz tylko kupić całą klapę wersji US ;)

Opublikowano

SPOJLER :facepalm:

LAMPY :facepalm:

ŚRODEK :facepalm:

WYDECH OD HUNDY :facepalm:

Klei zmywasz delikatnie benzyną ekstrakcyjną. Jest cięzko ale da rade.

Grill od polifta w czerń.

Natomiast przy przedliftowym zderzeku grill polifotwy bedzie to średnio wyglądało decyzja należy do siebie,.

Ja mam grill od polifta przy zderzaku przedliftowym i wygląda dużo lepiej niż stary grill.(zwłaszcza gdy masz lampy z polifta)

Opublikowano (edytowane)

Widziałem i dlatego się zastanawiam nad tym :)

Dekory już gotowe i włożone :) teraz czekam aż przyjdą krateczki podświetlane ;) dziś zniknie jeszcze oznaczenie z tylnej klapy :)

03666c5afd1d.jpg

9aa623a7af6b.jpg

Zastanawiam się co zrobić z ramką ze środkowego tunelu hmm.. na początku chciałem przerobić na klimatronic ale patrząc po tematach za dużo osób samemu tego nie przerabiało więc nie wiem może coś doradzicie ;)

Edytowane przez MlodyElk
Opublikowano (edytowane)

Panel środkowy dałbym czarny bądz obkleić carbonem czarnym ,lecz popielniczke na czarno już.Takie moje zdanie bo ten srebrny panel co teraz masz to :facepalm: Chodz dla mnie mogłeś dekory i panel środkowy obkleić np ciemno szarym carbonem albo walnąć hydrografike wtedy to by ci się ładnie komponowało.

Co do klimy sam nie mam i jak patrzyłem ile roboty przy tym jest to dałem sobie spokój bo to nie warte zachodu no chyba ,że musisz mieć tą klimę bo inaczej nie przeżyjesz tego :)

Aha i dodaj sobie do modów ori radio bo nie ori to średnio wygląda.Sam miałem jakiegoś pionieera ,zamieniłem na concert I ,elektronik mi dorobił wejscie aux i mordka się cieszy jak wszystko ładnie jest spasowane :)

Co do grilla to kwestia gustu przy czarnym nie rzuca się tak to ,że jest od przed lifta ,a jeśli chcesz go w czerń pomyśl nad folią czarną(coś jak Carbon) mniej roboty jak z malowaniem a nic się nie dzieje potem :)

Edytowane przez damianw412
Opublikowano

Koledzy doradźcie które lepsze. Mam tylne lampy przed liftem lub mogę mieć przedliftem tylko przyciemniane, które z nich na razie włożyć aby tylko tych się pozbyć? :)

Zaczynamy

SEZON 2015

3be8d6bf0a1b.jpg

b5653e8b3e5f.jpg

8ce5ae8f0b9f.jpg

38185357e4f2.jpg

eb4671b496db.jpg

Nadchodzące zmiany w tutejszym sezonie :D

- kratki lift

- spoiler i grill w carbon

- zmiana głośników przód i tył ( 16 )

- gałka zmiany biegów lift

- mieszek i dźwignia od ręcznego w skórę obszytą czerwoną nicią

- czerwone lampki w drzwi i podświetlane daszki

- naprawa podsufiki oraz zmiana tarcz zegarów

- springi - 30/ -30

- prawe duże lustro + dwa w srebro

- być może ściema szyb

- zderzaki lift ( jeśli portfel pozwoli to od s4 )

- reszta wyjdzie w praniu :D

sorki za jakoś zdjęć ale zrobione były pudełkiem

Opublikowano

Co kolwiek zakladaj te robią out a w trakcie kupisz poliftowe tylnie lampy :)

Opublikowano

Zależy o czym mówisz.

Opublikowano

Koledzy doradźcie które lepsze. Mam tylne lampy przed liftem lub mogę mieć przedliftem tylko przyciemniane, które z nich na razie włożyć aby tylko tych się pozbyć? :)

Zaczynamy

SEZON 2015

3be8d6bf0a1b.jpg

b5653e8b3e5f.jpg

8ce5ae8f0b9f.jpg

38185357e4f2.jpg

eb4671b496db.jpg

Nadchodzące zmiany w tutejszym sezonie :D

- kratki lift

- spoiler i grill w carbon

- zmiana głośników przód i tył ( 16 )

- gałka zmiany biegów lift

- mieszek i dźwignia od ręcznego w skórę obszytą czerwoną nicią

- czerwone lampki w drzwi i podświetlane daszki

- naprawa podsufiki oraz zmiana tarcz zegarów

- springi - 30/ -30

- prawe duże lustro + dwa w srebro

- być może ściema szyb

- zderzaki lift ( jeśli portfel pozwoli to od s4 )

- reszta wyjdzie w praniu :D

sorki za jakoś zdjęć ale zrobione były pudełkiem

No i piknie.Kółka widzę ładnie siadły :) Cały czas do przodu!A lampy tylne zakładaj choćby zwykłe od przedlifta,byle tych już nie było :wink:

Opublikowano (edytowane)

Wiem wiem :D tylko wolałabym polift ale może coś wykombinuję z przedliftem :D choćby ledy włożyć aby ładniej wyglądały :P

Edytowane przez MlodyElk
Opublikowano

choćby ledy włożyć aby ładniej wyglądały

Lepiej nie :facepalm:
Opublikowano

choćby ledy włożyć aby ładniej wyglądały

Lepiej nie :facepalm:

nie nie :) czekam od kolegi z forum ma lampy z pierwszego lifta :)

Opublikowano

ładnie kolego ale wywal te lampy i ten spoiler też bym zdjął ;]

Opublikowano

Środek już odchamiłeś, teraz tylko jak koledzy mówią, wywal lampy i spojler i będzie malina

Opublikowano

Lampy wkładam od lifta a spoiler zostaje :)

Opublikowano

Lampy wkładam od lifta a spoiler zostaje :)

Z dwojga złego faktycznie spojler jest łagodniejszą zbrodnią :P

Opublikowano (edytowane)

hehe no właśnie :D praktycznie to wpadka była z tymi lampami tylnymi ale to już szczegół :) a ze spoilerem mi się podoba i dlatego zostaje :) każdy ma swój gust :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

powracając do tematu tylnych lamp to się chyba będę musiał na razie wstrzymać bo mam inny problem dotyczący alufelg :(

trzeba z deka poprawić błotnik bo już Miśki się przyczepiły o wystający alusik :(

caed9925212a.jpg

50d1409b76bd.jpg

co polecacie?

Edytowane przez MlodyElk
Opublikowano

osobiście uważam że dla takich felg nie ma sensu sie bawić z błotnikami więc polecam wymiane na inne.

Opublikowano

osobiście uważam że dla takich felg nie ma sensu sie bawić z błotnikami więc polecam wymiane na inne.

Problem w tym, że one mi się nawet podobają a po za tym są nikłe szanse aby ktoś chciał zamienić :(

Opublikowano

Problem w tym, że one mi się nawet podobają a po za tym są nikłe szanse aby ktoś chciał zamienić :(

Jak zwykle sprawa dyskusyjna :( wystaje sam korpus felgi,a nie jak to zwykle bywa rant.Jeżeli felgi zostały dopuszczone do ruchu to w czym problem?Zajeb...y Pan władza wie najlepiej :facepalm:

Opublikowano

Jak zwykle sprawa dyskusyjna :( wystaje sam korpus felgi,a nie jak to zwykle bywa rant.Jeżeli felgi zostały dopuszczone do ruchu to w czym problem?Zajeb...y Pan władza wie najlepiej :facepalm:

Właśnie :( jak się usra to dowód poleci :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...