rafal9119 Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Widziałem Cie w Ełku z przodu nawet ładnie to wygląda z tymi felgami.
rysland Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Niekoniecznie. Mowisz zd zapomniales dowodu i placisz 50 zl za brak dokumentow za kazdym razem ;p
MlodyElk Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Dzisiaj wpadły kolejne graty jutro montujemy - kratki nawiewów podświetlane - lampki drzwi czerwone - lampka podsufitki lift - głośniki Peiyingi 120W - przeguby lewy, prawy i półośka wraz z uszczelką pod zawory Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez MlodyElk
rafal9119 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 gdzie w instalacje sa orginalnie wpiete podswietlane kratki?? w ktorym miejscu
MlodyElk Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) gdzie w instalacje sa orginalnie wpiete podswietlane kratki?? w ktorym miejscu nie wiem ja je pod światła podłączyłem tak jak miałem zrobione podświetlenie nóg w 80 - tce i działa prawidłowo Mała aktualizacja: - wymieniony prawy przegub - wymieniony lwy przegub zewnętrzny, wewnętrzny oraz półośka - wleciał gwint - lampki w drzwi - znaczek na biało - kratki nawiewów podświetlane Zbyt nisko nie opuszczałem tak jak wiele osób z forum a to mniej więcej z tego względu, że nie wjechałbym na działkę i ciężki miałbym podjazd na podwórko oraz wleciały na razie lampy ori od przedlifta na tyle. W najbliższym czasie: - wymiana złącza wydechu - wymiana wydechu końcowego + wrzut końcówki - wymiana lampki podsufitki od lifta ( jeśli dojdę co i jak z szyberdachem ) - wymiana uszczelki pod zaworami - i może coś jeszcze.. Edytowane 6 Maja 2015 przez MlodyElk
rafal9119 Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 słabo..... wleciał gwint a auto stoi jak na 1BE
Gość Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 mowisz ze każdy ma inny gust.. jak byś mial jakiegokolwiek gustu za grosz to bys wyebał ten spoiler z szybkich i wscieklych to jest auto zrobione z gustem, a to co masz ty to sory ze najeżdzam ale jak widze takie b5 to mnie aż trzęsie
MlodyElk Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Opublikowano 8 Maja 2015 słabo..... wleciał gwint a auto stoi jak na 1BE jakbym miał możliwość to bym opuścił ale nie stety nie mam
Rekomendowane odpowiedzi