brzy Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Witam, Moglibyście doradzić gdzie w Krakowie lub okolicach zamontuję oryginalne czyjniki parkowania do B7 2007? Na razie interesuje mnie tylko tył. Dzwoniłem już do Navipol'u, ale mają tylko do B8 i mam się skontaktować w późniejszym terminie. Macie jakies inne propozycje? Z góry dziękuję za pomoc. PS. Muszę w końcu znaleść chwilę i wpaść na spocik we wtorek
gregfr Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Ja robie w mojej B6 w Navipol w tym tygodniu. Jak chcesz ori i dobrze zrobione to tam na pewno dobrze zrobi. Tylko musisz poczekac
brzy Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Opublikowano 26 Lutego 2014 Ja robie w mojej B6 w Navipol w tym tygodniu. Jak chcesz ori i dobrze zrobione to tam na pewno dobrze zrobi. Tylko musisz poczekac Dzwoniłem do nich jeszcze raz w poniedziałek i dostałem info, że może w kolejnym tygodniu się uda. Jest więc jak piszesz. Trzeba być cierpliwym Dziękuję za rade i potwierdzenie mojego wyboru. Może wrzucisz jakieś fotki po tym jak ci zamontują?
gregfr Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 oczywiscie, jak tylko Marcin mi zamontuje, to wrzuce
remikrk Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Witam.I jak pdc zamontowane?Nie wie ktoś moze czy w tym navipolu podłączą tylko przewody do wiązki i ustawią czy tylko kompletnie montują?Bo mam juz zderzak moduł ori wiązke głośniczek (wszystko co potrzeba ).Chyba ze ktoś przerabiał ten temat w małopolsce i by chciał pomoc oczywiście nie darmo.Pozdrawiam maniaków
ucho.77 Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Kolego gosc z navipolu jest elastyczny, zrobi ci na tym co masz a tego co nie masz on bedzie mial(albo dorobi) ja podłączyłem bt u niego i profi robotę robi:thumbup1:
OGr Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 ja robiłem tu i działa jak ori z fabryki: Mobil-tech
Rekomendowane odpowiedzi