matekm_1 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Moja audi A4 B5 zakupiona w listopadzie 2013 r. Rocznik 1996 z silnikiem 1.9 TDi o mocy 90 km. Przejechane ma niewiele, bo zaledwie 280 tys. km Ale wiem, że to oryginał Planuje wywalić stare lampy przednie i może wsadzić jakieś Angel Eyes. Oprócz tego chcę jej odświeżyć lakier. Możecie mi coś doradzić, jakie mody zastosować, by wyglądem nie odstraszała na ulicach. Liczę na konstruktywną krytykę i pomysły. Pozdrawiam
marek33 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 alusy nawet zwykłe 15` i ogarnij mechanikę wahacze płyny filtry rozrząd i powoli czytaj z czasem coś pozmieniasz duży plus za silnik jak zdrowy można dopieścić i 5 literków będzie palił potem kosmetyka i auto dożywotnie
matekm_1 Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Opublikowano 23 Lutego 2014 Wahacze przód prawa i lewa wymieniłem. Płyny, filtry, rozrząd - to wszystko zaraz po kupieniu autka. Zregenerowałem turbinę i wsadziłem nowy EGR. Silniczek już dopieściłem nie bierze ani ml oleju, nie kopci, a spala poniżej 6l/100km Teraz właśnie jest czas na efekty wizualne. Przede wszystkim też wnętrze. Poprzedni właściciel palił papierosy i przypalił całą tapicerkę na słupku... Nie mówię już o tym jaka jest żółta... Powoli doprowadzę go do odpowiedniego stanu. Alusy mam już na oku Chyba, że ma ktoś tutaj z obecnych jakieś 15-tki na sprzedaż?
Rafal1988Lodz Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 http://a4-klub.pl/felgi-opony-156/felgi-ori-audi-16-opony-zimowe-700zl-317169/ nie chcesz kupic takich 16? mam na sprzedaz:)
matekm_1 Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Opublikowano 23 Lutego 2014 Raczej szukam coś innego. Ale dzięki wielkie.
Rekomendowane odpowiedzi