?ysyCMG Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Witam, Od niedawna jestem posiadaczem Audi a4 B5 z silnikiem 1.8T wraz z półtoraroczną sekwencją STAG. Mam kilka pytań, gdyż to moje pierwsze auto z turbo. 1. Od jakich obrotów silnika turbo powinno dawać taki duży przyrost mocy. 2. Czasami mam wrażenie, że troszkę mocy mu brakuje i czuję jakby poszarpywał, chyba że naprawdę mocno depnę to idzie ostro. tak przy około 3.5tys obr wzwyż. A tak to poszarpywanie i dopiero idzie. Mam nadzieję, coś mi poradzicie. Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc.
Klejk Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 pierwsze co to auto na kompa i zobacz czy cos pokazalo jakies bledy.. a pozniej najlepiej logi
jacek70 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Powodów może być wiele, dlatego najpierw zobacz co pokaże vag.
?ysyCMG Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Opublikowano 25 Lutego 2014 Po zakupie byłem u znajomego mechanika i na kompie nie pokazywało błędów.
?ysyCMG Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Opublikowano 25 Lutego 2014 Aha ok będę musiał się do znajomego wybrać ale to raczej przyszły tydz. Jak będę coś wiedział to dam znać.
Rekomendowane odpowiedzi