Skocz do zawartości
IGNOROWANY

moja A4 B5 [ADR] 1.8 ZOBACZ!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. Przedstawiam moją laleczkę, o którą dbam jak mogę. Audi jest z silnikiem 1.8 z 1996 roku:

Jednostka:

Model: A4 B5

Silnik: 1.8

Rok: 1996

Wyposażenie:

Podgrzewana tylna szyba,

Elektryczne Lusterka, (ustawianie oraz składanie)

Wspomaganie Kierownicy,

ABS,

Poduszki powietrzne,

Centralny zamek,

Climatronic,

Elektryczne szyby x4,

roleta bagażnika.. itp. itd.

Planowane zmiany: sprzedaż i zamiana na młodszy model A4.. info na prv.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Opublikowano

Przydałoby sie jakieś aluu może :wink:

Opublikowano

Ładne autko lampy poliftowe do Gwerty pisz grill poliftowy dobra 18 gleba i jest moc :decayed:

Opublikowano

To założyłes wątek nie w tym dziale.

Opublikowano

Nie ma czym się chwalić. Jak chcesz sprzedać, to Allegro, Otomoto, Tablica i po wszystkim.

Opublikowano

Tam to auto wylądowało w pierwszej kolejności jeśli chodzi o sprzedaż. Co do chwalenia to jesteśmy w dobrym dziale i można tutaj pokazać swoje auto, poproszę zdjęcia Twojego to ocenimy czy jest się czym chwalić

Opublikowano

Nie rozumiesz mnie.

Zarejestrowałeś się stosunkowo niedawno i ani myślałeś czymkolwiek się chwalić, ani nawet za wiele pisać. Nie jest to oczywiście wykroczenie, ale parę dni temu chciałeś wykorzystać forum i zamieścić bezpłatne ogłoszenie sprzedaży auta, a tu ZONK - nie można. Wobec tego założyłeś temat tu z zamiarem "rozreklamowania" auta celem łatwiejszej sprzedaży.

A nie do tego ten dział służy i to tyle z mojej strony, z mojego punktu widzenia.

Opublikowano

Niestety, tak jak mówisz to nie jest wykroczenie. Przyznaje, że również po to wstawiłem tutaj zdjęcia aby może ktoś się zainteresował. Pomysł podesłał mi ktoś z dłuższym stażem z forum i jestem mu za to wdzięczny. Pozostaw bez komentarza bo i po co.

---------- Post dopisany 31-03-2014 at 11:20 ---------- Poprzedni post napisany 27-02-2014 at 17:25 ----------

Auto sprzedane.