Opublikowano 24 Maja 201412 l Autor Tarcze Zimermann Sport kupione w hamulce.net u gościa który jak mało kto zna się na hamulcach, obowiązkowo z klockami Ferodo DS Preformance.
Opublikowano 28 Maja 201412 l Witam, duża jest różnica od standardowych głośników na głośniki HERT ESK 165.5 ? - chodzi mi głównie o bass no i ogólnie o jakość i "moc" dźwięku,
Opublikowano 29 Maja 201412 l Autor Hej co to za fele jakie masz w nich et i na jakich kapciach jeżdzisz ? R18 ET35 na Dunlop SP Sport Maxx 225/40R18 A tu zamieszczam filmik z modu Car Audio :
Opublikowano 29 Maja 201412 l Nie noz tymi znaczkami S4 to pojechałes mocno po bandzie, od razu skojarzyly mi sie wszystkie M połery z 1.6i
Opublikowano 29 Maja 201412 l Autor Kwestia gustu, mam pełnego S-Lina który mało co różni się od pełnej Ski, poza tym kiera i kilka innych dodatków jest od S4, rozumiem że niektórzy "znawcy" będą się czepiali, ale mi się tak podoba i tyle, co innego jak widzę w 1.9TDi znaczki + tłumik z lewej strony, przy gołej wersji - to faktycznie śmiesznie wygląda.
Opublikowano 29 Maja 201412 l Pełny czy niepelny S line to nigdy nie będzie S4 i nie jest to co innego niż 1.9 i nie jest to że malo co sie różni. jest zasadnicza, najwieksza, bezsprzeczna róznica to serce i napęd. Choćbys sie kolego to nigdy nawet nie bedzie przypominać S4 czyli nawet jego namiastka nie bedzie i tyle mojego zdania. Jeżeli chodzi o resztę, autko ładne zadbane, z fajnym audio. ---------- Post dopisany at 16:06 ---------- Poprzedni post napisany at 16:04 ---------- Acha i tu nie chodzi o kwestie gustu, ktoś mądry kiedys powiedzial, że gust sie ma albo nie.., wiec zaslanianie sie takim tekstem o guście to zenada. Potem taki łebol w mesiu czy beemce z 3 litrowym motorem objedzie takie cos pooklejane i powie, że objechał S4 i że Audi to przereklamowana kupa, phi też mi S czwórka. KM sobie znaczkiem nie dodasz
Opublikowano 29 Maja 201412 l Każdy klei na auto co lubi Na szczęście eMek nadal jest więcej niż fabryka wypuściła niż S4. Tylko z tym "mało co różni się..." to jednak sporo brakuje z zewnątrz: listwy drzwi, grill, dokładka zderzaka tył, wydech 4 rurki, hamulce, lusterka w srebrnej satynie + ramki szyb, wtedy byłby mało różniący się od S4 Wrzuć wykres jak tam kreski wyszły.
Opublikowano 11 Czerwca 201412 l Autor Wiem miałem okazję "dogłębnie" zbadać RS4 podczas montażu Car Audio. Nawet nim jeździłem i jestem pełen "szacunku" dla 4.2 quatro Niestety nie mam wykresu z hamowni. ---------- Post dopisany 02-06-2014 at 15:47 ---------- Poprzedni post napisany 29-05-2014 at 19:38 ---------- A to kolejne mody : Oświetlenie wew. LED 6000K : Oklejenie lusterek folią Carbon : ---------- Post dopisany 11-06-2014 at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany 02-06-2014 at 15:47 ---------- A dziś kolejny mod, tym razem tylnie światła LED Wygląda SUPER
Opublikowano 12 Czerwca 201412 l Autor Bardzo ładnie świeci, foto nawet w połowie nie oddają światełek
Opublikowano 12 Czerwca 201412 l Po co doczepiłeś ten znaczek S4 do diesla fwd? Po to żeby laik pomyślał: oooo esa. A ktoś kto się zna i docenia wkład zrobił tak Takie ładne auto a jeden głupi znaczek psuje efekt.
Opublikowano 12 Czerwca 201412 l Autor Lampy kupiłem na allegro, 1060zł. A znaczek mi się po prostu podoba, nie wiem czy nie jedzie bo do tej pory nikt nie dał rady A to nie tylko znaczek tylko pełno gratów od S4 min. kierownica z systemem F1 itp. Teraz nawet jak bym chciał go oderwać to już raczej nie da rady bo poprostu zniszczę lakier.
Opublikowano 12 Czerwca 201412 l Lampy kupiłem na allegro, 1060zł. A znaczek mi się po prostu podoba, nie wiem czy nie jedzie bo do tej pory nikt nie dał rady A to nie tylko znaczek tylko pełno gratów od S4 min. kierownica z systemem F1 itp. Teraz nawet jak bym chciał go oderwać to już raczej nie da rady bo poprostu zniszczę lakier. Żyłka, opalarka i znaczek odpada. Chociaż rozumiem, że ktoś może lecieć na znaczek. Gdy bylem w podstawówce, na targu czy czymś takim można było kupić buty adidos z 4 paskami. Niektórzy odpruwali jeden pasek, a korektorem z "o" robili "a" i powstawał adidas:decayed: Jak widzę, że samochód ma doklejony tylko znaczek m3/s4 czy nawet s-line to przypomina mi się ta historia. M3/S4 czy s-linem dane auto nigdy nie będzie tak jak te adiodosy adidasem ale znaczek jest:wink: