Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Moje Audi A4 B7 S-Line V6 2.7TDi Limo Carbon, LED

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Tarcze Zimermann Sport kupione w hamulce.net u gościa który jak mało kto zna się na hamulcach, obowiązkowo z klockami Ferodo DS Preformance.

Opublikowano

Witam, duża jest różnica od standardowych głośników na głośniki HERT ESK 165.5 ? - chodzi mi głównie o bass no i ogólnie o jakość i "moc" dźwięku,

Opublikowano

Hej co to za fele jakie masz w nich et i na jakich kapciach jeżdzisz ?

Opublikowano

Po co doczepiłeś ten znaczek S4 do diesla fwd? :facepalm:

Opublikowano
  • Autor
Hej co to za fele jakie masz w nich et i na jakich kapciach jeżdzisz ?

R18 ET35 na Dunlop SP Sport Maxx 225/40R18

A tu zamieszczam filmik z modu Car Audio :

Opublikowano

Nie noz tymi znaczkami S4 to pojechałes mocno po bandzie, od razu skojarzyly mi sie wszystkie M połery z 1.6i

Opublikowano
  • Autor

Kwestia gustu, mam pełnego S-Lina który mało co różni się od pełnej Ski, poza tym kiera i kilka innych dodatków jest od S4, rozumiem że niektórzy "znawcy" będą się czepiali, ale mi się tak podoba i tyle, co innego jak widzę w 1.9TDi znaczki + tłumik z lewej strony, przy gołej wersji - to faktycznie śmiesznie wygląda.

Opublikowano

Pełny czy niepelny S line to nigdy nie będzie S4 i nie jest to co innego niż 1.9 i nie jest to że malo co sie różni. jest zasadnicza, najwieksza, bezsprzeczna róznica to serce i napęd. Choćbys sie kolego to nigdy nawet nie bedzie przypominać S4 czyli nawet jego namiastka nie bedzie i tyle mojego zdania.

Jeżeli chodzi o resztę, autko ładne zadbane, z fajnym audio.

---------- Post dopisany at 16:06 ---------- Poprzedni post napisany at 16:04 ----------

Acha i tu nie chodzi o kwestie gustu, ktoś mądry kiedys powiedzial, że gust sie ma albo nie.., wiec zaslanianie sie takim tekstem o guście to zenada.

Potem taki łebol w mesiu czy beemce z 3 litrowym motorem objedzie takie cos pooklejane i powie, że objechał S4 i że Audi to przereklamowana kupa, phi też mi S czwórka. KM sobie znaczkiem nie dodasz :facepalm:

Opublikowano

Każdy klei na auto co lubi :wink: Na szczęście eMek nadal jest więcej niż fabryka wypuściła niż S4.

Tylko z tym "mało co różni się..." to jednak sporo brakuje z zewnątrz: listwy drzwi, grill, dokładka zderzaka tył, wydech 4 rurki, hamulce, lusterka w srebrnej satynie + ramki szyb, wtedy byłby mało różniący się od S4 :decayed:

Wrzuć wykres jak tam kreski wyszły.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Wiem :wink: miałem okazję "dogłębnie" zbadać RS4 podczas montażu Car Audio. Nawet nim jeździłem i jestem pełen "szacunku" dla 4.2 quatro :) Niestety nie mam wykresu z hamowni.

IMG_0890.jpg

---------- Post dopisany 02-06-2014 at 15:47 ---------- Poprzedni post napisany 29-05-2014 at 19:38 ----------

A to kolejne mody :

Oświetlenie wew. LED 6000K :

IMG_1018.jpg

Oklejenie lusterek folią Carbon :

IMG_1008.jpg

IMG_1010.jpg

---------- Post dopisany 11-06-2014 at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany 02-06-2014 at 15:47 ----------

A dziś kolejny mod, tym razem tylnie światła LED :banan: Wygląda SUPER :decayed:

IMG_1030_B.jpg

Opublikowano

Rzuć foto jak to świeci :wink:

Opublikowano
  • Autor

Bardzo ładnie świeci, foto nawet w połowie nie oddają światełek

IMG_1035.jpg

Opublikowano

Ile zaplaciles i gdzie kupiles te lampy?

Opublikowano
Po co doczepiłeś ten znaczek S4 do diesla fwd? :facepalm:

Po to żeby laik pomyślał: oooo esa.

A ktoś kto się zna i docenia wkład zrobił tak :facepalm:

Takie ładne auto a jeden głupi znaczek psuje efekt.

Opublikowano

Po to żeby laik pomyślał: oooo esa.

.

Tylko coś nie jedzie? :shock3:

Opublikowano
  • Autor

Lampy kupiłem na allegro, 1060zł. A znaczek mi się po prostu podoba, nie wiem czy nie jedzie bo do tej pory nikt nie dał rady :grin: A to nie tylko znaczek tylko pełno gratów od S4 min. kierownica z systemem F1 itp. Teraz nawet jak bym chciał go oderwać to już raczej nie da rady bo poprostu zniszczę lakier.

Opublikowano

Ja tez mam :banan:

Opublikowano
Lampy kupiłem na allegro, 1060zł. A znaczek mi się po prostu podoba, nie wiem czy nie jedzie bo do tej pory nikt nie dał rady :grin: A to nie tylko znaczek tylko pełno gratów od S4 min. kierownica z systemem F1 itp. Teraz nawet jak bym chciał go oderwać to już raczej nie da rady bo poprostu zniszczę lakier.

Żyłka, opalarka i znaczek odpada.

Chociaż rozumiem, że ktoś może lecieć na znaczek.

Gdy bylem w podstawówce, na targu czy czymś takim można było kupić buty adidos z 4 paskami. Niektórzy odpruwali jeden pasek, a korektorem z "o" robili "a" i powstawał adidas:decayed:

Jak widzę, że samochód ma doklejony tylko znaczek m3/s4 czy nawet s-line to przypomina mi się ta historia.

M3/S4 czy s-linem dane auto nigdy nie będzie tak jak te adiodosy adidasem ale znaczek jest:wink:

Opublikowano
  • Autor

Już dobrze, dobrze - opalarka i żyłka dała rady :kwasny:

IMG_1040.jpg

Opublikowano

No proszę od razu lepiej