Buba Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Ma ktoś może takie rozwiązanie? Teraz podpinam kompa przez kabel HDMI podobno można jakoś bezprzewodowo HDMI ogarnąć
KANAL Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 HDMI bezprzewodowo nie ogarniesz... chyba ze o czyms nie wiem. Do przesylu obrazu bez kabla potrzebujesz lapka z funkcja WiDi i telewizor ktory obsluguje WiDi - jesli telewizor nie obsluguje takiej funkcji mozna zakupic specjalny adapter pod HDMI. Funkcja WiDi wystepuje w laptopach w procesorami firmy Intel (nie w kazdym).
GreGoriO Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 router, PS3, apple TV tutaj masz rozwiązania. polecam apple tv https://www.apple.com/pl/appletv/
mateo1597 Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 W pracy korzystamy z czegoś takiego - Gigabyte SkyVision - daje radę, nie zauważyłem jakichś opóźnień itp. GIGABYTE - Networking & Communication - Wireless Product - SkyVision WS100
Someonik Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 poszukaj. jest bezprzewodowe hdmi. kupujesz zestaw nadajnik i odbiornik widziałem takie zestawy za ok 400 zł ---------- Post dopisany at 00:04 ---------- Poprzedni post napisany at 00:02 ---------- 5E45 - WIRELESS HDMI TRANSMITTER BEZPRZEWODOWE HD (4009371229) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
rafsus Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 chyba o to ci chodzi Tronsmart T1000 Miracast Dongle Better than Google Chromecast HDMI Wireless Display DLNA Ezcast Mirror2TV IPTV Android TV Stick-in Consumer Electronics on Aliexpress.com
michałswd Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 zastanawiam sie nad zakupem tego użadzenia do transmisji audi i video moze ktos mial z tym stycznosc PRESTIGIO MULTISCREEN PMD1 DONGLE TABLET MULTIPAD (4055048606) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
YOGI3000 Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 zastanawiam sie nad zakupem tego użadzenia do transmisji audi i video moze ktos mial z tym stycznosc PRESTIGIO MULTISCREEN PMD1 DONGLE TABLET MULTIPAD (4055048606) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Czy ja dobrze wyczytałem że za pomocą tego urządzenia podłączy sie np laptopa z telewizorem bezprzewodowo i wystarczy że telewizor ma HDMI a laptop wifi?
KANAL Opublikowano 29 Marca 2014 Opublikowano 29 Marca 2014 zastanawiam sie nad zakupem tego użadzenia do transmisji audi i video moze ktos mial z tym stycznosc PRESTIGIO MULTISCREEN PMD1 DONGLE TABLET MULTIPAD (4055048606) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Czy ja dobrze wyczytałem że za pomocą tego urządzenia podłączy sie np laptopa z telewizorem bezprzewodowo i wystarczy że telewizor ma HDMI a laptop wifi? Ja wyczytalem ze urzadzenie tablet / smartphone musi miec Androida - wiec z laptopem to raczej nie zadziala.
Rekomendowane odpowiedzi