Jimi106 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Witam potrzebuję instrukcję obsługi AUDI NAVIGATION SYSTEM PLUS RNS 4.1 PL w PDF lub skanowaną, bardzo proszę o pomoc. ASO odpada.
Jimi106 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Witam ponawiam moją prośbę, potrzebuję instrukcję obsługi AUDI NAVIGATION SYSTEM PLUS RNS 4.1 PL w PDF lub skanowaną, bardzo proszę o pomoc. ASO odpada.wysłałem maila i jakoś bez echa
domelq Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 spoko, tylko chwila cierpliwosci, jestem teraz na wakacjach. Jak wroce to rozesle
przema Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Witam serdecznie.Kolego <domelq>czy również mi morzesz ją przesłać?Taka prośba.....z góry dzięki
domelq Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Witam Ssorki za opóźnienie, ale miałem wydłużone wakacje Plik jest tutaj. Kliknijcie, że jesteście "free user" (chyba, że ktoś ma konto), później poczekać ten czas, który się odlicza i potem klikniecie w okno ściągania. Plik ma 23 MB, więc ściągnięcie go bez problemów. http://rapidshare.com/files/50233522/pl_instrukcja_rnse.pdf.html
Jimi106 Opublikowano 18 Września 2008 Autor Opublikowano 18 Września 2008 Witam i dzięki za starania ale mi chodziło o AUDI NAVIGATION SYSTEM PLUS RNS 4.1 PL, a nie RNSE POZDRAWIAM.
Rekomendowane odpowiedzi