Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

domykanie szyb z pilota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie mam problem a mianowicie nie domykają mi się szyby z pilota , więc podjechałem do elektryka zeby zobaczył alarm i powiedział że wszystko w poządku i sprawdził że szyby nie domykają się z kluczyka (wczęsniej nigdy tego nie sprawdzałem czy działało) ale z pilota działało , więc tu pytanie co się mogło stać ?? dodam że rozładował mi się akumulator ( ale nie wiem czy przed tym wyładowaniem akumulatora , domykało szyby , no bo od lata tego nie sprawdzałem) , może coś trzeba zaprogramować czy co?

---------- Post dopisany 14-03-2014 at 19:57 ---------- Poprzedni post napisany 06-03-2014 at 22:06 ----------

panowie nikt nic nie podpowie w w/w temacie ??

Opublikowano

jak na moją wiedzę, to odpięcie akumulatora nie powinno mieć wpływu na działanie, bądź nie ,zamykania z kluczyka, więc szukałbym przyczyny gdzie indziej

Opublikowano

Trzeba zakodować moduł konfortu. W B5 to w centralce.

Opublikowano
  • Autor

kolego a może wiesz jak to się koduje ?? z vaga ??

Opublikowano

A jak na włączonym zapłonie naciśniesz tylko na krótko przycisk od szyby to otwiera się do końca tak jakbyś trzymał czy nie? :wink:

Tak przy okazji... Kupiłeś już przyczepkę? :decayed:

Opublikowano

sprawdź czy działa Ci domykanie automatyczne szyb z pozycji kabiny, jeśli nie to otwórz okno na maxa a później zamknij.. i wtedy sprawdź czy z pilota działa,

Opublikowano

Podepnę się i zapytam czy można zakodować tak by po naciśnięciu na pilocie zamkniecie auta, automatycznie zamykaly sie szyby? w tym momencie muszę przytrzymywać. chodzi o Audi A4 B7

Opublikowano
Podepnę się i zapytam czy można zakodować tak by po naciśnięciu na pilocie zamkniecie auta, automatycznie zamykaly sie szyby? w tym momencie muszę przytrzymywać. chodzi o Audi A4 B7

Według mnie bez dodatkowego układu na przekaźnikach się nie obejdzie ale poczytaj o modułach komfortu w B7 bo może tam akurat jest taka możliwość :wink:

Opublikowano
  • Autor

jak cyknę w kabinie przycisk do szyby jadą do oporu dół - góra

Nie nie kupiłem jeszcze cepki jutro jadę oglądać

---------- Post dopisany 21-03-2014 at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany 20-03-2014 at 17:16 ----------

no i się stało właśnie kupiłem