Skocz do zawartości
IGNOROWANY

licznik UK-NSI a inny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Koledzy nurtuje mnie jedno pytanie chcial bym wymienic u siebie licznik najlepiej z fis ale nie koniecznie dlaczego poniewasz posiadam licznik z anglika UK-NSI i jest on wyskalowany w milach co mnie lekko nurtuje czy musze szukac konkretnego licznika czy moge kupic licznik europejski VDO i podejdzie bez rydzania nadmienie ze autko to A4 B5 z 95r.

Pozdrawiam i z gory dzieki za odpowiedz

Opublikowano

Szukaj licznika FIS z przedlifta najlepiej rocznik do 1996 żeby nie było problemów z kontrolką AIRBAG,kostki żółta i niebieska pasują,musisz zamontować tą do FIS czyli podłączyć spalanie i temp.zewnętrzną i niektóre kabelki podpiąć do masy.

Opublikowano

No wlasnie mam mozliwosc zakupienia licznika z fis razem z manetka ktory najprawdopodobniej pochodzi z wersji przedliftowej patrzac po wygladnie auta poniewasz auto stoi na zlomie nie daleko mojej miejscowosc i wlasciciel zlomu nie byl w stanie okreslic dokladniej rocznika auta no i nie wiadomo czy tez ktos juz nie wymienial i tak pomyslalem ze jak bede kupowal ten licznik to chyba razem z kostkami prawda zawsze moga sie przydac

A i zapomnialem dopisac w tym liczniku ktory posiadam jest juz podlaczona temp.zewneczna

Opublikowano

Kolego widzialem juz ten temat choc mnie interesowalo czy bez problemowo moge podmienic UK-NSI na VDO czy beda z tego powodu jakies problemy a odpowiedzi na to pytanie nie znalazlem w tym temacie