hustlazz Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 Stałem się jakiś czas temu właścicielem niezwykle mało popularnej jednostki czyli 2.0 FSi (Nie wiem czemu:eusathink:) A4 B4 2003/04 r. Oto moje cacko: Jeszcze mnóstwo pracy przede mną ale powolutku będę ją doprowadzał do wymarzonego stanu, czyli: Na Wiosnę/Lato: - Bixenon - Zderzak przedni pod spryski - Zderzak tylni z PDC - Spryskiwacze mgiełkowe - Oświetlenie w drzwiach - Wymiana kiery na tą z B7/B8 Po zakupie wymieniłem od razu: - Sprzęgło z dwumasem - Kpl. rozrząd - Filtry, oleje itd. - Zaciski - Cewkę - Wyczyściłem EGR - Inne rzeczy których już nie pamiętam bo było to już jakiś czas temu Plany mam spore, niestety brak wiedzy i zdolnych rąk w pobliżu skutecznie odkłada mi większość planów na bliżej nieznany termin
hustlazz Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Quattro, ale muszę się pozbyć bo mam FWD ;P
andr3i Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 jak pomodzisz to czarnulka bedzie fajna ale z motorem to nic nie zrobisz no poza swapem
hustlazz Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Motor mi póki co odpowiada, w przyszłości jak zmienię na inny model to pomyśle o mocniejszym silniku Co do modów to tak jak pisałem planów jest wiele, stopniowo będę się chwalił nowymi dokładkami Pojeżdżę na spoty to może poznam odpowiednich ludzi którzy mi w tym pomogą
Rekomendowane odpowiedzi