kokos Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 witam ,mam pytanie,czy w silniku 1,9 130PS, JEST MOZE JAKAS dodatkowa pompka paliwa miedzy zbiornikiem a filtrem? czytalem ze w 2,5 tdi byla pompa w zbiorniku natomiast odniosnie mojego nie znalazlem jakiejs jednoznacznej odpowiedzi,zalezy mi na tym poniewaz wreszcie zabieram sie za montaz webasto i nie wiem gdzie sie wpiac w przewody paliwowe,bede wdzieczny za konkretne odpowiedzi,dzieki i pozdrawiam
AndyN Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Webasto? Gdzie? Za ile? To będzie Webasto zintegrowane z FISem? ============== Może to pomoże: quattro FWD
kokos Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2008 ogrzewanie zakladam sam,wymontowalem z poprzedniego auta,wiec teoretycznie za darmo , a nie podlaczam go do FIS bo uwazam za za duzo z tym moze byc roboty a pociecha srednia,instalacja elaktryczna calkowicie niezalezna od instalki auta,programator z wyswietlaczem (praktycznie nie uzywany-jest pilot)jest osobno i idealnie pasuje w polke pod kierownica ,zreszta ogrzewania i tak uzywam w 99% kiedy mnie nie ma w aucie .pozdrawiam dzieki,mysle ze pomoglo troche,wyglada na to ze jest jednak pompka w zbiorniku,wiec troche lipa,bo z przewodem paliwowym trzeba sie wpiac bezposrednio do zbiornika,omijajac pompke,a to juz wiecej dlubania,moze jest jakac mozliwosc dostania sie do srodka przez sama gore pompki.mozesz mi jeszcze wrzucic opis z pierwszego rys. czesci (3) ?dzieki wielkie, ps.a swoja droga dobrze wiedziec ze masz dostep do etki,na spocie cie dopadne .pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi