asadolewski Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Witam mam takie małe głupie PYTANIE. Posiadam Audi A4 B5 2000r. 1.8T ANB. LIFT I zapytanie jest takie jakie KONTROLKI POWINNY SIĘ ZAPALAĆ PO PRZEKRĘCENIU ZAPŁONU. A mianowicie chodzi o kontrolkę CHECK czy powinna się zapalać? Bo u mnie prawie wszystko się zapala tylko nie CHECK. Na kompie nie pokazuje błędów. I nie chcę rozpruwać zegara by zobaczyć czy ktoś oby tej kontrolki nie wyciągną. VAGiem nie mogę się połączyć z opcją TESTU KONTROLEK.
zbigok Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Raczej nie masz kontrolki check engine - Jakie kontrolki powinny świecić przy rozruchu niuni ? • .: AUDI KLUB POLSKA :. •
asadolewski Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Opublikowano 16 Marca 2014 No być może i nie mam. Podlecę do kogoś kto ma jakiś lepszy VAG i się podłączę. Bo ja mam taki Bluoototh kupiony z allegro. Dla własnych korzyści i samodzielnego majsterkowania i narazie jest wystarczający . Licznik w moim B5 jest taki http://www.rezacze.pl/bilu/rezanko_licznika/bilu_zegar.jpg
Dev Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Jak bedzie cos zlego sie działo to wyskoczy na FISie
Rekomendowane odpowiedzi