Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki podłokietnik do A4 orginalny czy dedykowany ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dylemat czy szukać orginalnego używanego podłokietnika czy lepszym wyborem bedzie kupno dedykowanego z alegro?
NOWY PODŁOKIETNIK AUDI A4 B6 B7 CZARNY / SZARY (4013655095) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
montował ktoś już taki?

Opublikowano

badziewie totalne - był już temat o tych "łokciach" Kolego.

Opublikowano

Żadnego dedykowanego dziadostwa chyba, że chcesz kupować dwa razy.

Opublikowano
Witam mam dylemat czy szukać orginalnego używanego podłokietnika czy lepszym wyborem bedzie kupno dedykowanego z alegro?

NOWY PODŁOKIETNIK AUDI A4 B6 B7 CZARNY / SZARY (4013655095) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

montował ktoś już taki?

kilka osob montowalo ten "łokieć" i jakos jezdza,ja co prawda wybrałem ori od kolegi R7 JAREK.:wink:

Jezeli naprawde chcesz mam kumpla ktory chce taki sprzedac jak ten z aukcji za 120+kw,jak cos to pisz na pw.

Pozdro

Opublikowano

No tak - "jakoś". A ja zakładam, że ktoś kto decyduje się kupić Audi to oczekuje czegoś więcej niż "jakoś". Skoro wystarczy "jakoś" to po co przepłacać za stare Audi?

Opublikowano

montuj oryginał

Opublikowano

Bierz ori łokieć i nie kupuj chińszczyzny:wink:

Opublikowano

podobny albo nawet identyczny łokiec miał kumpel w pasku b5 fl... zgrzypiał, strzelał bóg wie co jeszcze...

Dołóż pare złociszy wiecej i kup ori, chłopaki napewno mają na zbyciu wiec popytaj:)

Opublikowano

a jaki kolor szukasz tego podłokietnika

Opublikowano
  • Autor

Przekonaliście mnie poszukam ori.

a jaki kolor szukasz tego podłokietnika

kolor który by mnie interesował to czarny na chwile obecną soul jak się nie mylę , na razie jeszcze jestem na etapie poznawania auta i nie rozkodowałłem numeru itd, a pytałem o dedykowany bo interesuje mnie tylko podłokietnik w stanie bdb :) nie wiem czy w czarnej skórze będzie pasował do czarnej tapicerki jeżeli tak to taki też bym chetnie zobaczył:)

Opublikowano

Tylko ori bo: pasuje bez kombinacji , nie zacina się , nie skrzypi itd. Poza tym przecież to nie majątek a satysfakcja gwarantowana.

Opublikowano
  • Autor

Czyli zaczynam szukać orginalnego :) a ile kosztuje taki w dobrej kondycji? na alegro różnie bywa

Opublikowano

Miałem taki sam w b5, był troche tańszy ale nie narzekałem, nic nie skrzypiało nie trzeszczało itd. jezdziłem z nim pół roku i sprzedałem auto ale jak na chinola to dawał rade

Opublikowano

ori to ori

Opublikowano
Czyli zaczynam szukać orginalnego :) a ile kosztuje taki w dobrej kondycji? na alegro różnie bywa

Tylko ori. A ceny są różne, zależy jak ktoś napalony kupuje drożej, a jak ktoś zaczeka, będzie często przeglądał i poszukiwał to może kupić taniej. Już za 150 zł da się kupić w bardzo dobrym stanie np. kolega za tyle sprzedał soul z B7 -był idealny stan, ale widziałem też kiedyś w tych cenach choć czasem ze złamanym zamkiem (nawet za 100 zł). Są też ceny 200, 300 zł:wink:

Opublikowano

ja za 180 znalazłem ori skóra z łapą tylko zaczep złamany dopiero co wstawiony na handel

5 min. roboty i nowe zamknięcie zrobione

ori to ori

Opublikowano
  • Autor

takie uszkodzone zapięcie to jakiś problem czy można go spokojnie samemu zrobić? czy w aso trzeba kupić nowe? a i mam kolor tapicerki tylko black bez tego soul :)

Opublikowano

Zapięcie to kolega na forum sprzedaje z amelinium:wink:

A w ASO to kupisz plastikowe zapięcie i po jakimś czasie znowu się rozleci w dodatku cena wysoka:(

Opublikowano

miałem zamówić zapięcie z amelinium ale że miałem okucie meblowe to poszło i tak śmigam