Kurka88 Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 witam mam taki przypadek ze jak zmieniam biegi od 2 w gore to slysze dziwne pukanie niby na wale tak jak by cos pukalo.mial moze ktos z was tak?
marajan Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ja mam tak ze jak jade na na biegu, puszcze gaz i nagle przyspiesze to jest pojedyncze stukniecie.. Wymieniłem odboj silnika ale nie pomoglo...
Chaberiusz Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ja mam tak ze jak jade na na biegu, puszcze gaz i nagle przyspiesze to jest pojedyncze stukniecie.. Wymieniłem odboj silnika ale nie pomoglo... Sprawdź poduchy silnika. Mialem tak w poprzednim aucie i przyczyną była walnięta poducha Wysłane z Tapatalka
marajan Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Te olejowe? Ja myślałem jeszcze nad tylnym mocowaniem mostu ale w sumie nie przyglądałem się jak to tam działa..=)
VicVega Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Ja mam tak ze jak jade na na biegu, puszcze gaz i nagle przyspiesze to jest pojedyncze stukniecie.. Wymieniłem odboj silnika ale nie pomoglo... Sprawdź poduchy silnika. Mialem tak w poprzednim aucie i przyczyną była walnięta poducha Wysłane z Tapatalka A poduchy silnika nie wywalają błędów na VAGu? Mam dokładnie taki sam objaw..
Chaberiusz Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Ja mam tak ze jak jade na na biegu, puszcze gaz i nagle przyspiesze to jest pojedyncze stukniecie.. Wymieniłem odboj silnika ale nie pomoglo... Sprawdź poduchy silnika. Mialem tak w poprzednim aucie i przyczyną była walnięta poducha Wysłane z Tapatalka A poduchy silnika nie wywalają błędów na VAGu? Mam dokładnie taki sam objaw.. Nie wiem dokładnie jak jest w audi, u mnie ten problem był w aucie innej marki i wyglądało to identycznie. Wysłane z Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi