zbuntowany Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 od jakiegos czasu podczas jazdy,gdy ujme lub dodam gazu slysze lub moze raczej wyczuwam stuki z okolicy przeniesienia napedu,sprawdzalem przeguby,nie ma az takich luzow jakby to wskazywalo po objawach,czyzby moze poduszki zawieszenia silnika i skrzyni biegow?
Cuber Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 popatrz na poduszki pod silnikiem .... miałem podobne objawy w B5 i prawie 2 miesiace dochodzili mi co to takiego jak sie okazało poduszka pod silnikiem ale sprawdz sobie czy np. aku masz dobrze przymocowany
create2fight Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 ja podobne stuki mialem z tylu(quattro) i jak sie pozniej okazalo to byly lozyska w kolach
zbuntowany Opublikowano 20 Września 2008 Autor Opublikowano 20 Września 2008 wymienilem poduszki z lewej strony pod silnikiem i skrzynia biegow,bo wydawalo mi sie ze sa troche sfatygowane,ale nie pomoglo zmienie jeszcze pozostale i zobaczymy,dzieki za sugestie,moze ktos ma inne doswiadczenia z tym zwiazane?
spetsnaz Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 moim zdaniem padają wahacze dolne (banany). Ja miałem identyczny objaw. Po wymianie wahaczy problem ustąpił.
zbuntowany Opublikowano 19 Października 2008 Autor Opublikowano 19 Października 2008 no wlasnie ,pojechalem na szarpak i diagnosta stwierdzil luz na prawym bananie,po wymianie jest ok,dziekuje wszystkim za rady,pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi