jonhybrawo Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 witam wszystkich!! panowie prosze o pomoc!! juz nie mam pomysłu co robic:kox:...czwaarty bieg 90km na liczniku ja chce wyprzedzac a tu d*pa auto muł blad 17964 czyli klasyczne niedoładowanie. i teraz tak caly dolot sprawdzony,podcisnienie sprawdzone wezyki wymienione:slina:.turbo czyste, sztanga chodzi nic sie nie zacina .. katalizator wyciety. dorzucam LOGI .. prosze o pomoc!!!!! VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
przemik Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Sztanga kiepsko reaguje w 011. Gruszka sprawdzana byla ? I ustaw kąt synchro... bo napełnianie lezy na obie łopatki.
kiko_16v Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 zapytanie mam , czy synchronizacja wałak ma wpływ na głosna prace silnika ?? obecnie mam u siebie -2 to chyba nie wiele
przemik Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Czy praca sie zmienia. Raczej nie. -2 moze byc... lepsze napełnianie.
jonhybrawo Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Opublikowano 26 Marca 2014 Więc jeśli chodzi o pracę sztangi to niby wszystko ok. Niby działa jak trzeba. Sprawdze jeszcze raz wszystkie przewody. I faktycznie muszę ustawia synch. Bo jest nie ciekawe. Ale dlaczego tak słabo wstaje turbo??
przemik Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Ustaw synchro na -1 i powtorz logi... a i podpisz linki bo nie wiem w co klikam
Rekomendowane odpowiedzi