Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

2.5tdi ile pali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No przy Twojej jeździe do Niemcowni na czerwonej kresce to potrafi zjeść:whistling:,ja wracałem w 4 osoby zaje.......ny po uszy łącznie z kabiną(mięso itp z PL):grin:na blacie 140km/h i 980km od rezerwy do rezerwy:naughty:.Według mnie to od 150km/h zaczyna zjadać poniżej ok(do przyjęcia)

Opublikowano

Tak jak napisalem nie musicie wierzyć. A jeżeli chcecie to mogę o gablote się założyć że tak jest. Idziecie na to? Czy peniacie :-D

Opublikowano
Mi quattro zaladowana przy predkosciach autostradowych okolo 150 - 160 km/h spalilo 7 litrow i to wedlug tankowan nie fisa. Wierzcie lub nie ale taki wynik mam i to nie jest jakis tam specjalnie uzyskiwany :)
Podobne spalanie ma mój. 1.9tdi bez quattro.
Opublikowano

miasto od 8-10 mieszany 7.7 -9 Zależy jak jedziesz. Ja raczej nauczony na codzień jazdy eko więc potrafię zejść nisko.

Opublikowano
Tak jak napisalem nie musicie wierzyć. A jeżeli chcecie to mogę o gablote się założyć że tak jest. Idziecie na to? Czy peniacie :-D

:mysli:.....pewnyś :co::whistling:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki wszystkim za odpowiedzi.

Jeżdżę autem na krótkich odcinkach głównie 8km do pracy i powrót + kilka razy w tygodniu odcinki po 20 km więc będę szukał auta z innym silnikiem bo 2.5TDI jest bdb ale w trasy.

Opublikowano

Szkoda każdego diesla by na zimno latał na takich odcinkach .....szukaj benzyniaka lepiej :wink:

Opublikowano
muszę diesla bo ON mam darmowy.

Podjadę kiedyś do Ciebie z bańką jadąc z NL,nadgonie trochę ale....:naughty::polew:

Opublikowano

ale na pewno będzie warto :naughty:

Opublikowano

Skoro masz darmowy ON to po co pytanie o spalanie ;) Ja się mieszczę w 10 litrach w mieście.

Opublikowano
  • Autor

to,że mam to nie znaczy,że w nieograniczonych ilościach

Opublikowano

samo miasto to nawet 10

mieszany 8-8,5 l

trasa 6-7 l

Opublikowano
ale na pewno będzie warto :naughty:

Artur ja u siebie nawet nie biorę od kierowców,jedynie dystrybutor V-power shell:wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżdze 2,5TDI 150KM i na trasie pali koło 6,5-7l/100km tak przy 100-110km/h, po mieście normalna jazda to od 8-10l w zależności od pory roku i jak dalekie odcinki pokonuje. Skrzynia manualna 6-biegowa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.