KkLuki Opublikowano 29 Marca 2014 Opublikowano 29 Marca 2014 Witam Zacznę od tego że w pędzidle była regenerowana głowica,po złożeniu wszystko pięknie ładnie odpaliło na dotyk ale już dzisiaj auto odpala za 3-4 razem o dziwo wyskoczył błąd silnika który zgasł po wymianie akumulatora i już więcej się nie pokazał. u mądrych panów elektryków na kompie nie wyszedł żaden błąd:facepalm: i teraz jestem w ciemnej d*pie bo nie wiem od czego zacząć sprawdzanie ? a i co do tego aku, to po wymianie na nowy odpalił za pierwszym razem ale już następne odpalenie po staremu czyli 3-4 próby i chodzi.:kwasny:
KkLuki Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2014 jest gaz, ale dzisiaj już doszliśmy do konsensusu nowy ślizg był zamontowany i źle rozrząd ustawili już wszystko gra )
Sebastianb6 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 A możesz napisać coś więcej ? Bo ja mam podobny problem z rana jak odpalam to zawsze za drugim razem odpala.
jacek70 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Sprawdź czy Ci nie puszcza reduktor. Ja tak miałem i reduktor opuszczał przez co z rana była za bogata mieszanka i zalewało silnik. Dlatego palił za x razem.
Rekomendowane odpowiedzi