jarko Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Kto mieszka na Barbary 10 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Moj byly szef:thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 dziś na bani w białce srebrne b6 avant z wlepką klubową kr207.n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 dziś na bani w białce srebrne b6 avant z wlepką klubową kr207.n Stało takie rzeczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 dzisiaj ok 8.30 na autostradzie przed Tarnowem mijało mnie czarne A4 B7 Avant na blachach KR????? z ramkami klubowymi. pozdrawiam kierowce:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 w II dzień świąt na zjeżdzie z autostrady na Rybitwy Audi A6 C6 Kr 088...ramki z tyłu... nie widziałem tego Pana na spocie, ale taki "poważny" Pan... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Waski (?) okolo 19 pod realem na bora bora, zaparkowany tak aby byl jak najlepiej widoczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Przed chwilą w Zabrzeży widziany Darecy z rodziną, "czesał" gdzieś w stronę Krościenka I srebrny Avant B7 na rejestr PO - pozdrowiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 w II dzień świąt na zjeżdzie z autostrady na Rybitwy Audi A6 C6 Kr 088...ramki z tyłu...nie widziałem tego Pana na spocie, ale taki "poważny" Pan... 088 to napewno auto Kercziego wiem coś o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Waski (?) okolo 19 pod realem na bora bora, zaparkowany tak aby byl jak najlepiej widoczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Przed chwilą w Zabrzeży widziany Darecy z rodziną, "czesał" gdzieś w stronę KrościenkaI srebrny Avant B7 na rejestr PO - pozdrowiłem jak światła świeciły po drzewach to wiozłem pakunek z "biedronki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 dzisiaj o 16:00 na parkingu w Galerii Krk czarne B6 avant KCH**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Przed chwilą w Zabrzeży widziany Darecy z rodziną, "czesał" gdzieś w stronę KrościenkaI srebrny Avant B7 na rejestr PO - pozdrowiłem jak światła świeciły po drzewach to wiozłem pakunek z "biedronki" Takie czasy, że święta kojarzą się tylko z zakupami, porządkami, i wszech obecnymi kolejkami.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 w ostatnim dniu w roku spotkałem sie z Yoghurtem tylko szkoda że w przychodni bo obaj chorzy Kuba pozdrowienia fajnie sie gaworzyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 w ostatnim dniu w roku spotkałem sie z Yoghurtem tylko szkoda że w przychodni bo obaj chorzy Kuba pozdrowienia fajnie sie gaworzyło dzieki. tia... nie dluzylo mi sie czekanie w kolejce. zycze powrotu do zdrowia, pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiekkbc Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Pozdro dla kolegi z KRK za dobre chęci. Gadaliśmy na CB w sprawie stuków w zawieszeniu ale siało coś strasznie i nie szło się później już zgadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwas1992 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Dzisiaj koło 14,50 na bora komorowskiego kombi KR *** FA zaparkowany na bocznej drodze na srebrnej podkładce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzekson Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Pozdrowienia dla kolegi z niebieskiego sline avant SB XXXX widzianego koło 8 na autostradzie przed szarowem Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Dzisiaj koło 14,50 na bora komorowskiego kombi KR *** FA zaparkowany na bocznej drodze na srebrnej podkładce Gdzie mi za żoną jeździsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwas1992 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Dzisiaj koło 14,50 na bora komorowskiego kombi KR *** FA zaparkowany na bocznej drodze na srebrnej podkładce Gdzie mi za żoną jeździsz HAHAH przez przypadek po części byłem tam u znajomego koło gładyska i akurat widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi