lennox Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Kerczi 8:30 opolska na wysokości prądnickiej
tomasz_gti Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 ja nie widzialem ale widzial mnie tomasz_gti na parkingu galerii krakowskiej tomasz dzieki za info szkoda ze nie bylo okazji sie spotkac pozdrawiam:decayed: może jeszcze kiedy bedzie mozliwosc sie spotkać pozdrawiam
songo Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 dziś o 12.45 w Szynwałdzie czarny avant b6 klubowe ramki, podwójny wydech, rej. KT ......
mikołaj Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Zielony sedan b5 naklejka na szybie, sticker'y na zderzaku KT... w Zabierzowie Bocheńskim pod sklepem 9.00
Wąski Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 B7 Avant z pionową wycieraczką z tyłu wczoraj ok 17-17.30 Opolska
Lucazzz Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 d4nte dzis rano skrecajcy z Tishnera w Turowicza
D4NTE Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 d4nte dzis rano skrecajcy z Tishnera w Turowicza
-RamzeS- Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 dzisiaj ok 14 na os Kazimierzowskim bordowe b6 avant na ramkach klubowych KR...UK
songo Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 wczoraj przed 8 rano tomasz_gti skręcający do siebie do domu. zanim doleciałem od strony bazy re-drog Ty już pomykałeś w kierunku chaty.
miodzio Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Błękitny Avant B7 na ramkach i wlepa na klapie rej KRA 314xx na Lipowej. Pdr
OGr Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Ogr UM Wielicka A to może moja żonę tam widziałeś :-) ? Dzisiaj mi mówiła ze kilka dni temu ktos w niebieskiej A4 na czarnych felgach stanął przy niej i wpatrywal się w felgi nie wierząc niby ze kobieta jezdzi na takim zawiasie z takimi kolami Naciapane z sedesu ... ---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- Ogr UM Wielicka A to może moja żonę tam widziałeś :-) ? Dzisiaj mi mówiła ze kilka dni temu ktos w niebieskiej A4 na czarnych felgach stanął przy niej i wpatrywal się w felgi nie wierząc niby ze kobieta jezdzi na takim zawiasie z takimi kolami Naciapane z sedesu ... Aaa nie czekaj, urząd miasta to faktycznie ja :-) To chwile wcześniej mandat mi wlepili Naciapane z sedesu ...
Wąski Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Ogr UM Wielicka A to może moja żonę tam widziałeś :-) ? Dzisiaj mi mówiła ze kilka dni temu ktos w niebieskiej A4 na czarnych felgach stanął przy niej i wpatrywal się w felgi nie wierząc niby ze kobieta jezdzi na takim zawiasie z takimi kolami Naciapane z sedesu ... ---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- Ogr UM Wielicka A to może moja żonę tam widziałeś :-) ? Dzisiaj mi mówiła ze kilka dni temu ktos w niebieskiej A4 na czarnych felgach stanął przy niej i wpatrywal się w felgi nie wierząc niby ze kobieta jezdzi na takim zawiasie z takimi kolami Naciapane z sedesu ... . tylko tyle Ci powiedział no tak że na kawę jesteśmy umówieni to już nie żona
OGr Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 hehehe, a co miała mówić ;-) ? Ja bym nie powiedział ;-) PS: Muszę się w końcu do ciebie wybrać na mycie ;-)
Wąski Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 strasznie była zmieszana ale po chwili mój urok osobisty zrobił swoje
OGr Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 hehehe, to może ja zostanę w domu a wyślę ją do Ciebie na mycie ;-) Auta rzecz jasna ;-)
tomasz_gti Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 wczoraj przed 8 rano tomasz_gti skręcający do siebie do domu. zanim doleciałem od strony bazy re-drog Ty już pomykałeś w kierunku chaty. też cie widziałem pozdrawiam
ryba85 Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 ryba dzisiaj ok 13 pod IT :decayed:
D4NTE Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Gruszka na swojej srebrnej strzale widziany we czwartek na ul. Turowicza ok godz 16
Rekomendowane odpowiedzi