BrunoNH Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Jeden taki juz jest na forum co ma czujniki parkowania a parkuje w mysl zasady: "Zderzak sluzy do zderzania...i hak..." tak, tylko że jak ten akurat parkuje to cała GK drży w posadach :gwizdanie: Bo ciezko taki krazownik gdzies ustawic... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 BrunoNH ja jezdze bezpiecznie hehe.. a po co mi widziec maske..? co ja baba jestem..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 BrunoNH ja jezdze bezpiecznie hehe.. a po co mi widziec maske..? co ja baba jestem..? Ale ludzie sie boja pustego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr54321 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 To chyba znak, że trzebaby w końcu zmienić felgi A jaki to rozmiar, 18 :?: Bo jestem na kupnie yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Panowie kto jeździ czarnym avantem B6 zrobionym na s-line KR900JE ? dzis rano rondo grunwaldzkie na ramkach klubowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 trzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Avant to nie Trzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 mówił mi ostatni , że bedzie rezal na avanta , sory za ot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 mówił mi ostatni , że bedzie rezal na avanta , sory za ot :polew: pewnie IRKO, byly CUBROwoz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 mówił mi ostatni , że bedzie rezal na avanta , sory za ot :polew: pewnie IRKO, byly CUBROwoz no własnie tak myslałem ze to moze być on, avant bardzo ładny 2 rury, listwy na drzwiach s-line wiec to moze byc On Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 mówił mi ostatni , że bedzie rezal na avanta , sory za ot :polew: pewnie IRKO, byly CUBROwoz no własnie tak myslałem ze to moze być on, avant bardzo ładny 2 rury, listwy na drzwiach s-line wiec to moze byc On S-4 [br]Dopisany: 05 Maj 2009, 09:13_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/a4_b6_19_tdi_bodykit_s4_nowe_fotki-t3426.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 ykk tym razem nie z lizakiem a kiełbaską koło nyski ok 22:30. Tak btw. podjechała jeszcze rs4 b7 cieny granat chyba na tablicach KWI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Boseron i "Młody" (Siemian) w garażu na rezaniu u Boserona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Kogo widziałam dzisiaj ok 13 w pobliżu ul Łokietka bordowa b5 sedan i zagadany przez komórkę kierowca w środku ? a miał naklejke badz ramki klubowe? bo bordowy sedan raczej nie jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Boseron i "Stary Bankier" (Przemian) podczas rezania stage I. Zieluch i Didi podczas rezania u Zielucha Stage II :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Witam, Kobieta mi tu donosi ze widziala dzis czarnego AVANTA na ul. 29go listopada ok . 10 z klubowa ramka i naklejka. Kto to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Witam, Kobieta mi tu donosi ze widziala dzis czarnego AVANTA na ul. 29go listopada ok . 10 z klubowa ramka i naklejka. Kto to ? a coś wiecej ? B5 ? B6 ? B7 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 b7 przed estakada, skrecalo w lewo na lublanska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 czarnych Avantów jak psów.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 ale z naklejkami czarnych b7 przy estakadzie w ok. godziny 10 chyba juz nie tak duzo hmm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi